2777
2789

ای بابا این سایت این همه خانم شیرازی داری خب بیاین یه راهنمایی کنین، بار دومه تاپیک میزنم آخه با دوتا نظر که نمیتونم تصمیم بگیرم.۱_بهترین بیمارستان دولتی برای زایمان ۲_بهترین دکتر برا زایمان هم ماهر هم مهربون

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم میگن حافظ تو دولتیا بهتر باشه.کوثرم نیمه دولتیه گویا و خوبه.اما دکتری ک اونجا زایمان انجام بده رو نمیدونم.

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

شنیدم مینا ازمون خیلی مهربونه. مال خودم ناطقی بود خیلیم چیره دست.ولی سز کردم طبیعی نبودم.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

مردم همه میریزن تو تاپیکای منشوری و مادرشوهری و دعوا و طلاق

اصلا بیشتر میلشون میکشه این چیزا رو بخونن

اونوقت جاهایی که باید بیان نمیان

اسمشم الکی شده نی نی سایت

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بیمارستان دولتی بچه ها گفتند حافظ الان و نمیدونم ولی من تقریبا 4 سال پیش مجبور شدم برم اونجا حیف اسم بیمارستان که روش باشه از جلوش رد که میشم حالم بد میشه 

الان تحقیق کن شاید خوب باشه.از خدمتکار تا دکترش همه بی ادب بودند بیمارستان به شدت کثیف.وحشتناک بود

من وحشتناک حالم بد بود گفتند باید بستری باشی ولی با رضایت خودم اومدم خونه.

الان شاید خوب باشه خودت برو از نزدیک ببین.

بیمارستان شوشتری یکی از دوستانم بود راضی بود

مردم همه میریزن تو تاپیکای منشوری و مادرشوهری و دعوا و طلاق اصلا بیشتر میلشون میکشه این چیزا رو بخو ...

نه عزیزم همیشه اینجوری نیست 

من هر تاپیکی که بدونم میتونم راهنمایی کنم

من خودم نمیشناسم  دکتر خوب که بیمارستان دولتی باشه

چون اکثرا دکترهای اسم و رسم دار بیمارستان خصوصی کار میکنند

نه عزیزم همیشه اینجوری نیست  من هر تاپیکی که بدونم میتونم راهنمایی کنم من خودم نمیشناسم   ...

ممنون عزیزم اشکال نداره همونارم بگو

مردم همه میریزن تو تاپیکای منشوری و مادرشوهری و دعوا و طلاق اصلا بیشتر میلشون میکشه این چیزا رو بخو ...

😂😂😂

ممنون عزیزم اشکال نداره همونارم بگو

من دکتر خودم دکتر روانفر بود خیلیی راضی بودم چون هم دقیق هم دلسوز بعد تک تک هم بیمار میبینه

دکتر خودم اگه پزشک خانواده داشت باشید نامه ارجاع هم دیده بودم بیمارهای دیگه می آوردند قبول میکرد.

یا مثلا دوست خودم دکترش صحراییان بود اونم خیلی راضی بود تا ماه 7 پیشش میرفت ولی برای زایمان دکترش و عوض کرد چون بیمارستان خصوصی نمی خواست زایمان کنه

اونم زایمانش بیمارستان ایران بود راضی بود

من شاکر هست دکترم.دولتی نیس ام ار ای با اردیبهشت وفرهمندفر هستش..

شاکر رو که میگن خیلی پولکیه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
من شاکر هست دکترم.دولتی نیس ام ار ای با اردیبهشت وفرهمندفر هستش..

ممنون خانومی . طبیعی هستی؟ حداودا هزینت چقد میشه تا پایان زایمان؟