2777
2789
عنوان

بنظرتون الان کلاس زبان خوبه

74 بازدید | 17 پست

من میرم کلاس زبان ولی خب میخوام ترم بعد نرم . چون همینا رو تو مدرسه میگن . بعد کلاس هم وقتمو میگره هم پولمو. مدرک ش هم فک نکنم خیلی بدرد بخوره

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

منم حس میکنم وقت ادمو میگیره خودت خوداموز یاد بگیری بهتره

الان برم یا نه؟

من نظرم اینه که دیگه نرم تو مدرسه هم زبانم قویه

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ب درد نمیخوره مگ هدف خاصی برا زبان داشته باشی و آموزشگاه خفنی بری و با علاقه بخونی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان برم یا نه؟من نظرم اینه که دیگه نرم تو مدرسه هم زبانم قویه

کلاس چندمی؟به نظر من کلاس زبان برای از دوره ابتدایی بری خوبه بعدش خودت بخونی بهتره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

تو این دوره و زمونه یه اجباره کشور ما تو این حوزه عقب مونده

من خودم الان برا تی تی سی دارم میخونم 

ببین بدون علاقه بره همش استرس در و مدرسه داشته باسه دوزار نمی ارزه من خودم اینجوری گذروندم انقدر استرس داشتم نیوفتم ترمامو چیزی یاد نمیگرفتم از طرفی هم فشار مدرسه زیاده خو این ب درد نمیخوره ک 

ول برمیگشتم عقب میگفتم گور بابا مدرسه زبانم ول نمیکردم بخاطر کنکور مزخرف

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم ول کردم به خاطر کنکور الان دوباره تعیین سطح دادم تو دوره آیلتسم

حالا کنکور و راضی هستی؟ من ن سر همین ناراحتم