2789
عنوان

اگه خونه مادرشوهرتون زیاد کار نکنید شوهرتون ناراحت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 29 پست

دیگه عزیزم هرکسی رو یه چیزی حساسه 

شخصیت هرکس متفاوته اگه حساسیتش هست 

زیاد سخت نگیر و سعی کن بپذیری بجاش مطمئنم 

یه چیزه خوب دیگه داره چون هر آدمی یه بدی داره یه خوبی هیچکی گل بی عیب نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خونه مامانم ناراحت میشه مامانم کار کنه من بشینم خونه خودشون نه چون مامانش و خواهرش اهل کارکردن نیستن مامانش که سختشه خدایی ولی خواهرش فکر می‌کنه زرنگبه بزارن جلوش پ بردارن و بشورن .‌‌‌‌‌منو همسرم هم اصلا برامون مهم نیست پا میشیم دوتایی با هم ظرف میشوریم به شوهرم میگم مگه چند بار در سال ما ایشون میبینیم بزار فکر کنه زرنگه بزار همه عمرش به نقشه کشیدن و از زیر کار در رفتن بگذره 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

شوهرم فقط ظرف شستن رو بهم تذکر میداد که من یکی دوبار رفتم دیگه نرفتم بیخیال شد😂ولی گاهی که میرم کمک میکنم خیلی خوشحال میشه هی میاد بوس میکنه و قربون صدقه میره یا جلو مامانش اینا میگه یه فرشته گیرم اومده😂🤣🤣طفلی ذوق میکنه🤣😂

ولی من خیلی کار نمیکنم درحدسفره جمع کردن و سفره آوردن

ظرفم اگه زیاد باشه و خواهر شوهرم نباشه میرم میشورم خواهر شوهرم باشه نمیرم دیگه 

بابام اینجوری بود ولی شوهرم نه اتفاقا اگه ببینه ظرف ناهارو من شستم واسه شام نمیزاره من بشورم هی میاد ...

خوشبحالت 

یه بار من بعد از شام هم ظرفارو شستم هم هم ظرفارو انتقال دادم آشپزخانه هم سفره رو پاک کردم بعد تازه شوهرم انتظار داشت پذیرایی هم بکنم

دید خواهرش داره پذیرایی می‌کنه ناراحت شد 😏

من کارم میکنم شوهرمو مجبور میکنم اونم کار کنه 

مثلا سفره جمع میکنم چشمک میزنم پاشو توهم بیا😂والا اون پسر خانوادست من کارکنم 

البته شوهرم میاد خونه مامانم اینا خیلی کمک میکنه 

من چون پدرم فوت کردن هروقت میریم خونه مامانم. شوهرم کارای مردونه رو انجام میده. منم ک میرم خونه مادرشوهرم بخاطر شوهرم تا جایی ک بتونم کمک میکنم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
خوشبحالت یه بار من بعد از شام هم ظرفارو شستم هم هم ظرفارو انتقال دادم آشپزخانه هم سفره رو پاک کردم ب ...

بشین قشنگ منطقی باهاش حرف بزن بگو من یکی اونم یکی ... همون قدر که من مشارکت میکنم تو دور همی ها اونم باید بکنه چی شده فکر کنی من باید همه کارها رو بکنم 

امید آخرین چیزیست که میمیرد