بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه مامانم ناراحت میشه مامانم کار کنه من بشینم خونه خودشون نه چون مامانش و خواهرش اهل کارکردن نیستن مامانش که سختشه خدایی ولی خواهرش فکر میکنه زرنگبه بزارن جلوش پ بردارن و بشورن .منو همسرم هم اصلا برامون مهم نیست پا میشیم دوتایی با هم ظرف میشوریم به شوهرم میگم مگه چند بار در سال ما ایشون میبینیم بزار فکر کنه زرنگه بزار همه عمرش به نقشه کشیدن و از زیر کار در رفتن بگذره
شوهرم فقط ظرف شستن رو بهم تذکر میداد که من یکی دوبار رفتم دیگه نرفتم بیخیال شد😂ولی گاهی که میرم کمک میکنم خیلی خوشحال میشه هی میاد بوس میکنه و قربون صدقه میره یا جلو مامانش اینا میگه یه فرشته گیرم اومده😂🤣🤣طفلی ذوق میکنه🤣😂
ولی من خیلی کار نمیکنم درحدسفره جمع کردن و سفره آوردن
خوشبحالت یه بار من بعد از شام هم ظرفارو شستم هم هم ظرفارو انتقال دادم آشپزخانه هم سفره رو پاک کردم ب ...
بشین قشنگ منطقی باهاش حرف بزن بگو من یکی اونم یکی ... همون قدر که من مشارکت میکنم تو دور همی ها اونم باید بکنه چی شده فکر کنی من باید همه کارها رو بکنم