2777
2789

وقتی اومدن خاستگاری من قول خرید خونه دادن

حالا ۹ سال گذشته و ما مستاجریم

تا حرف خونه میزنم میگه به تو چه ربطی داره خونه؟

خونه اصلا به زن مربوط نیست.

یه سقفی هست نشستی دیگه. حالا چه اجاره باشه چه مالک باشی

دقیقا خودتو درگیر این موصوع نکن مهم سقفه که داری 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفته باشه هم وظیفه اون نیست ، خودت و شوهرت باید تلاش کنید

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
دقیقا خودتو درگیر این موصوع نکن مهم سقفه که داری

کدوم سقف؟ خونه اجاره ای ۵۰ متری که کلی هم ایراد داره اما نمیتونم بهش دست بزنم؟ مشکل کلیه پیدا کردم میخوام یه آب تصفیه بذارم صاحب خونه اجازه نمیده. همه چی هر روز گرونتر و ما توی فکر و خیال

خوب گفته باشه هم وظیفه اون نیست ، خودت و شوهرت باید تلاش کنید

شوارم اگه میتونست که میخرید. توی دوران ارزونی ده سال کار کرده اونا خوردن با این امید که ما قراره برات خونه بخریم

کدوم سقف؟ خونه اجاره ای ۵۰ متری که کلی هم ایراد داره اما نمیتونم بهش دست بزنم؟ مشکل کلیه پیدا کردم م ...

اینکه شوهرت باید درگیر پول جمع کردن برای خرید خونه باشه درسته ها ولی خودت ن . صرفا اگه میبینی داره جمع میکنه کمتر هزینه کن کمتر بخر و بپوش 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اینکه شوهرت باید درگیر پول جمع کردن برای خرید خونه باشه درسته ها ولی خودت ن . صرفا اگه میبینی داره ج ...

نه هیچی جمع نمیکنه چون نمیتونه. اون موقع که باید میرفت دانشگاه مادرش نذاشت. الانم چون مدرک نداره با حقوق ناچیز کار میکنه و تازه داره درس میخونه

تجربه ثابت کرد قولایی ک میدن اگ تا قبل ازدواج عملی شد که شد

نشد، دیگ نمیشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀