لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کدوم سقف؟ خونه اجاره ای ۵۰ متری که کلی هم ایراد داره اما نمیتونم بهش دست بزنم؟ مشکل کلیه پیدا کردم میخوام یه آب تصفیه بذارم صاحب خونه اجازه نمیده. همه چی هر روز گرونتر و ما توی فکر و خیال
کدوم سقف؟ خونه اجاره ای ۵۰ متری که کلی هم ایراد داره اما نمیتونم بهش دست بزنم؟ مشکل کلیه پیدا کردم م ...
اینکه شوهرت باید درگیر پول جمع کردن برای خرید خونه باشه درسته ها ولی خودت ن . صرفا اگه میبینی داره جمع میکنه کمتر هزینه کن کمتر بخر و بپوش
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
حقیقتا مشکل از خودتون که تازمانی که قول هاشون انجام ندادن و معیارهاتون عملی نشده ازدواج میکنید . با اینکار نشون میدی اون قول اونقدرام واسم مهم نیست ازدواج مهمتر
تجربه ثابت کرد قولایی ک میدن اگ تا قبل ازدواج عملی شد که شد
نشد، دیگ نمیشه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀