2777
2789

سلام وقت تون بخیر ، بچه هام کلاس اولن تو خوندن خیلی گیر میکنن خیلیم باهاشون کار میکنم ولی مثلا ی حرف جدید که میخونن دوباره به هم میریزن ، مامانای گل لطفا بیایین راهنماییم کنین ، دوقلو هم هستن کارم خیلی سختتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا  اسفند اکثرا همینن کم کم روی روال میوفتند 

تکرار و تمرین زیاد لازمه  هر شب روانخوانی نگارش و کتاب فارسی لازمه  جدول دوستی هر شب خودشون بنويسند 

کار شما خیلی سخته چون دوتا هستند 

تابستون حتما هر روز یک کتاب داستان بخونن برای شما 

و ده کلمه دیکته بهشون بگو

برای تثبیت یادگیری( نکنه ای که معلم خواهرزاده من گفته بود پارسال)

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

کار نیکو کردن از پر کردن هست...

هر چقدر تکرار و تمرین بیشتر نتیجه بهتر...

مادر دانش آموز کلاس اولی حتما باید هر روز در منزل تکرار و تمرین با بچه اش داشته باشه...

معلم حکم راهنما رو داره ...اصل کار همت و تلاش دانش آموز و اولیا هست

بچه ها سلام...🙋‍♀️
تا اسفند اکثرا همینن کم کم روی روال میوفتند تکرار و تمرین زیاد لازمه هر شب روانخوانی نگارش و کتاب ...

خیلیم عالی معلم خودشونم میگه کل تابستون رو تو شاد باهاشون کار میکنم ممنونم عزیزم 

هر شب دیکته لازمه  

کلمات رو بنویسید به دیوار ریسه کنید جلو چشم باشه حروف جدید با رنگ دیگه

تخته وایت بردی کوچک هم عالیه   دستشون کمتر خسته میشه 

خلاصه که صبوری صبوری صبوری 

پابه اول خیلی مهمه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
گلم دیکته شب خوبه بگیرم براش؟

اگ برا کمک کردن میگی چیز خاصی نداره کتابه و درس به درس کلمه توش داره.اگ خودت باهاش کار کنی اره خوبه کلماتش زیاده و متناسب درسشون.

ولی جدول دوستی حتما بگیر و باهاشون کار کن.من درحال کارم هستن مثلا میگم ب و آ میگه با.خیلی به خاندنشون کمک میکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2316791

اخی عزیزم. خواهر منم همین مشکلو داره. براسون توضیح بده درس چقدر مهمه. کلاس تقویتی ثبت نامشون کنی و یا بهشون فیلم اموزشی اپارات بده ببینن. اپلیکیشن پادرس هم خوبه رایگانم هست. یه چند تا کتاب کمک درسی هم براشون بگیر. تمرینات کتال رو باهاشون تمرین کن. خودتم سعی کن براشون یه جزوه با نکات مهم بنویسی که بخونن. ازشون تو خونه ازمون بگیر و نمونه سوال بده. شایدم با تمرکز نمی خونن براشون جایزه تایین کن. جدول دوستی براشون درست کن. با هم فلش کارت کلمه ها رو درست کنین. هر شب املا و روخوانی هم تمرین کنن. و یا یه پوستر براشون درست کن مثلا ۱ به علاوه مثلا ۳ میشه ۴ و... بزن به دیوار اتاقشون. امیدوارم مشکلتون حل بشه

اخی عزیزم. خواهر منم همین مشکلو داره. براسون توضیح بده درس چقدر مهمه. کلاس تقویتی ثبت نامشون کنی و ی ...

قربونت برم گلم خیلی لطف کردی اینهمه برام تایپ کردی ، دخترام اصلا با ریاضی مشکل ندارن ولی امان از فارسی و روخوانی هر بار که گیر میکنن قلبم ی سکته ناقص رو رد میکنه😅