2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عدسی داریم

من شام میخوام عدسی بپزم برا ناهار سنگین میخوریم شام سبک😅

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

حالا فعلاصبحانه خوردیم تاناهارخیلی مونده😂

منم تازه خوردم ولی از الان تو فکرشم😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ما یه غذای من دراوردی داریم بهش میگیم قیمه پلو  

گوشت چرخ کرده با نمک و فلفل و زردچوبه و رب و آب و گوجه بزار بپزه تا آبش هم خشک بشه  

سیب زمینی هم سرخ کن  و این مخلوط رو بریزید  روی  برنج 

این غذای مورد علاقه شوهرمه 

و از مامانبزرگم یاد گرفتم تا حالا ندیدم اطراف کسی درست کنه 

ما یه غذای من دراوردی داریم بهش میگیم قیمه پلو گوشت چرخ کرده با نمک و فلفل و زردچوبه و رب و آب و گو ...

اتفاقا این غذا هست و خیلیا میپزن من تو پیج های آشپزی اینستا دیدم 

ولی نمیدونم چرا حس میکنم خوشمزه نمیشه و برنج خیلی خیس میشه ... شما که خوردین چطور میشه؟