2777
2789

حداقل چقدر درامد؟ایا شرایط اجتماعی موجود نباید اهمیتی توی تصمیم به بچه دار شدن یا نشدن داشته باشه؟ایا زندگی با بچه واقعا بهتر از زندگی بدون بچه ست تحت هر شرایطی؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم با وضع اقتصادی الان درامد باید جوری باشه که خرجبچه سوا خرج خونه و خوراک و پوشاک باشه جز اینم امادگی فکری میخواد که ببینی حوصلت میکشه تواناییشو داری یکی بیاد تو زندگیت شروع کنی از اول باهاش بچگی کنی تا بزرگ بشه بعدشم که ببینی تا این حد دونفره بودن کافی بود یعنی به نظرت تونستی با همسرت اون رابطه های خوب و عاطفی برقرار کنی که فردا بچه که اومد بتونی به هردو برسی به نظرم این ا خیای مهمن قبل بچه دار شدن ادم بهش برسه و داشته باشه

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

در مورد شرای بهه نظر من اول شرایط روانی خانواده و آرامش و رابطه خوب زوجین و بعد از اون شرای مالی در حد یه زندگی ساده کافیه.بنظرم وقتی به این حس رسیدی که به بودن بچه نیاز داری خیلی شرایطی که میچیدی قبلا واسط کمرنگ میشه و فقط بودنشو میخوای

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

سوال اولت : 

بچه دار شدنم مثل تمام شیرینیای این دنیا پول میخواد . اون زمان که خدادندون میداد نونم میداد خیلی وقته گذشته ، و اینکه بچه ها دیگه محدود به خانواده و مدرسه و محله نیستن که به سطح زندگی خودشون راضی باشن . با یه کلیک اونسر دنیا رو میبینن و خیلی چیزا میخوان .  حالا میشه قانعشون کرد که تا دو درجه بالاتر از سطح مالیمونو نخوان ولی تا اون دو درجه رو باید داشته باشیم . 

سوال دومت : شرایط اجتماعی بله که باید تاثیر داشته باشه اما نه به اندازه شرایط مالی ، آدم اگه پول داشته یاشه میتونه بچه رو در جریانی از اجتماع که بی ضررتر و مطلوب تره بندازه مثل ورزش، موسیقی، هنر 

سوال سوم : اصلا ! نود درصد انسانها فکر میکنن چون میتونن پس باید بچه داربشن و حال اینکه بچه دار شدن یه امکانه نه یه باید . شرایط مالی و روانی و بستر کلی بچه دار شدن باید پهن و مهیا باشه تا بتونین ازش لذت ببرین هم شما هم بچه. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

مشکلاته مالی در حد عادی قابله تحمله،رابطه با همسرم هم خوبه خدا رو شکر.ولی از این وضعیت اجتماعی ایران،گرانی،بیکاری،الودگی،عصبانیت و افسردگیه موجود توی جامعه خیلی نگرانم کرده،متاسفانه روووز به روزم داره بدتر میشه