2777
2789
عنوان

بنظرتون برای بچه دار شدن چه شرایطی لازمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 21 پست
اونو اگه بهش فكر كني عمرا بچه بياري.چون هر روز داره بدتر ميشه

خب وقتی به این فکر میکنم که ایندش چی میشه؟مایی که تو گرونی بزرگ نشدیم الان اینقدر ناراضی و بعضا شکوفا نشدیم،خیلیا مجبور شدن مهاجرت کنن تازه با وجود مهاجرت هم بخاطر غربتو دوری راضی نیستن،دلتنگن...نمیدونم از اوارگی و زندگی سختتر در اینده براش خیلی میترسم

مشکلاته مالی در حد عادی قابله تحمله،رابطه با همسرم هم خوبه خدا رو شکر.ولی از این وضعیت اجتماعی ایران ...

حس منم شبیه ب شماست و این روزا دائما در حال فک کردن ب این موضوعات هستم... ولی مشکلات و ناهنجاری از زمان آدمو هوا تا ب امروز همیشه بوده... ب نکات مثبت امروز فک کن... بچه رو ک درست و قوی تربیت کنی توی جنگلم میتونه ب نحو عالی زندگی کنه... ایران ک چیزی نیست😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی به این فکر میکنم که ایندش چی میشه؟مایی که تو گرونی بزرگ نشدیم الان اینقدر ناراضی و بعضا شکوف ...

منم مخالف سرسخت مهاجرت بودم اما از وقتي بچه دار شدم تصميممو گرفتم برم.ميدونم سخته ولي اقلا بچم تو آرامش بزرگ ميشه

وقتی میام تو نینی سایت همه در حاله اقدامو شوقه بچه دار شدن هستن به فکر بچه دار شدن میوفتم ولی پامو که از خونه میذارم بیرون جامعه ی بی ثباتمونو میبینم با خودم فکر میکنم کسی که از بیرون مارو میبینه چی فکر میکنه؟مثللن ما پیشه خودمون خیلی وقتا به کسی که تو افریقا و اون شرایطه بد بچه دار میشه میگیم اخه چرا اینا باید تو این شرایط دنباله بچه دار شدن باشن؟؟؟بدبختیشونو نمیبینن؟ایا ما برای بچه هامون توی این مملکت اینده خوبی میبینیم؟

منم مخالف سرسخت مهاجرت بودم اما از وقتي بچه دار شدم تصميممو گرفتم برم.ميدونم سخته ولي اقلا بچم تو آر ...

الان مهاجرت خیلی سختتر هم شده من دنباله این بودم که قبل از بچه دار شدن برم ولی روز به روز امتیازهای لازم برای کانادا و استرالیا داره بالا تر میره هر رشته ای هم لازم ندارن مگه اینقدر مرفه باشی راحت بتونی بری.ادم حس میکنه راه پسو پیش نمونده