2777
2789

میخوام روفرشی کشدار بخرم 

کسی داره ؟

راضی هستید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا کاور دوس ندارم آدم وسایل میخره لذتشو ببره

فرش گرونه پول خرید دوباره رو ندارم شستن سخته 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا من کلا روفرشی و اینا نمیندازم کثیفم شد همون موقع میشورمش

ولی یکی از دوستامون داشت از این کش دار ها سه تا هم داشت میگفت اصللا بدرد ننیخوره هم جمع میشه همدردسره میگفت بیاید مفتی بردارید ببرید واسه مارو 

نه اصلا نخر من ۲۸۰۰ پول دادم  دوروز اول اوکی بود 

بعدش که پا میخوره کلا گوشه های فرش جمع میکن 

اصلا بدرد نمیخوره ....

حیف پول بدی روفرشی کش دار 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

عزیزم من داشتم فقط عیبش اینه نازکه و اگه پایه میز یا مبلت تیز باشه سریع پاره میشه و یه قلق داره این که باید خلاف خواب فرش پهن کنی مثلا اگه دیدی جمع میشه سر و ته روفرشی رو جابجا کنی در عوض فزشت تمیز میمونه

عزیزم من داشتم فقط عیبش اینه نازکه و اگه پایه میز یا مبلت تیز باشه سریع پاره میشه و یه قلق داره این ...

روفرشی معمولی بخرم خودم کش بدم بهتر نیست؟

نمیدونم کسی اینکارو کرده یا نه

من میشم نفر اول😄