2777
2789
عنوان

بچه دارشدن دوم

286 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

من یه دختر 2 ساله دارم و سنمم داره میره بالا میخام دومیشم اگه شوهرم بذاره دست به کار بشم شما راه مطمئنی ندارین که اگه خدا هم بخواد و با میل و مصلحت اون پسر بشه دیگه دوتا جنسو داشته باشم ؟؟؟؟؟؟

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

منم خیلی دوس دارم دخترم که دو ساله بشه انشالله یکی دیگه بیارم😍

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیزم خدا خودش میدونه به کی دختر بده به کی پسر بده بزار خودش برات انتخاب کنه بهش اطمینان کن

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ﴿۴۹﴾

فرمانروايى [مطلق] آسمانها و زمين از آن خداست هر چه بخواهد مى ‏آفريند به هر كس بخواهد فرزند دختر و به هركس بخواهد فرزند پسر مى‏ دهد (۴۹)

أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ﴿۵۰﴾

يا آنها را پسر[ان] و دختر[انى] توام با يكديگر مى‏ گرداند و هر كه را بخواهد عقيم مى‏ سازد اوست داناى توانا (۵۰)

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

عزیزم اینو بخون

https://www.ninisite.com/article/7440/اگر-میخواهید-پسردار-شوید

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
دوست عزیزم خدا خودش میدونه به کی دختر بده به کی پسر بده بزار خودش برات انتخاب کنه بهش اطمینان کن لِ ...

اینو اصلا ندیده بودم

خیلی عالی

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم
دوست عزیزم خدا خودش میدونه به کی دختر بده به کی پسر بده بزار خودش برات انتخاب کنه بهش اطمینان کن لِ ...

این کدوم سوره است خیلی عالی بود عالی

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

به خدا که سپردم  بهش گفتم که ایننظر منه اگه نظر من با لطف و مصلحت تو سازگاره کمک کن دلم میخاد دوتاشو داشته باشم اما خوب سنم کفاف نمیده بیشتر بچه داشته باشم 

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش