2821
2789

منو نامزدم خیلی همو دوس داریم من به مرور علاقمند شدم ولی اون خیلی دوسم داره،بچه خونوادس، خیلی پسر ساده ایه اما بروز و تحصیلکرده خیلیم خوش اخلاقه تو این یسالو نیم منو یبارم ناراحت نکرده و ارتباط اجتماعیشم خوبه به حرفم گوش میده

ولی چون سنش کمه فعلا اون موردایی که باید برا ازدواج تیک خورده باشه رو نداره ولی ما دیگه نامزدیم منم دلم نمیخواد بخاطر این موردا نه ناراحتش کنم نه به جدایی فک کنم چون واقعا دوسش دارم

مثلا خونه،ما قراره باهاشون تو یه ساختمون باشیم خونوادش میگن خونه کلا برای شما من مشکلی با این مورد ندارم ولی اگه کلا دیگه نتونه خونه بخره با این اوضاع چی؟ماشین هم تا چندماه دیگه قراره بگیره ولی گفت اول یچیز در حد توانم برا راحت بودنمون میگیرم سال بعد جبران میکنم بهترشو میگیرم شغلشم کارمندی سادس

استرس آینده رو دارم واقعا خیلی تلاش میکنه ولی خب کارمندی یه حقوق ثابته دیگه نمیدونم امیدوار باشم یا نه 

شما اگه بودین با این شرایط قبول میکردین این ازدواجو؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارهخودمم کار میکردمیه بار قراره زندگی کنیمترجیح میده با وسی باشم که دوسش دارم نه اینکه یه پولدار بگی ...

عزیزم من برام مشکلی نداره پابه پاش کار کنم تلاش کنم استرس نرسیدن رو دارم اون میگه من هرچی بگم پاش میمونم نمیزارم سختی بکشی تو زندگی

تجربه زندگی مشترک رو ندارم و استرسشو دارم که چجوری قراره با مشکلات و سختیا کنار بیاییم اگه نتونیم چی

اگ‌همو دوست دارین آرهبارم کارمنده شرایطش بد نیست

به این دلیل گفتم کارمنده چون همه اطرافیان ما با شغل آزاد بهترین زندگی رو دارن واقعا بهترین در حد هرکدوم ۴،۵ تا ماشین 

همونا سنتی اومدن خواستگاریم من قبول نکردم نامزد خودمو خیلیییی دوس دارم ولی نمیخوام جلوی بقیه کم بیارم 

امیدوارم خدا به همه زندگی پر از آرامش و رفاه قسمت کنه 

برای استرس نرسیدن درست نیست آدم شریک زندگیشو رها کنهکنارش بمون و باهم زندگیتونو بسازید و اینو بدون ه ...

نه ما واقعا به سختی بهم رسیدیم هیچوقت به رها کردن فکر نمیکنم،حق باشماس👌

عزیزم من برام مشکلی نداره پابه پاش کار کنم تلاش کنم استرس نرسیدن رو دارم اون میگه من هرچی بگم پاش می ...

با این میگی نمیتونی

نفر بعدی که بیاد چی؟ قراره با اون بتونی؟

اصلا از کجا معلوم نفر بعدی قراره خیلی پولدار باشه؟

الان ۹۰ درصد پسرا همین شرایط نامزد شما رو دارن بلکم بدتر از این شرایط

اگه میگی نمیتونی منتظر یه پولدارترش باش پسر مردمم الکی بازیچه خودت نکن

به این دلیل گفتم کارمنده چون همه اطرافیان ما با شغل آزاد بهترین زندگی رو دارن واقعا بهترین در حد هرک ...

والا ما هم شغل آزاد داره همسرم ولی با این وضعیت اقتصادی میگم کاش میشد بره سرکار دولتی

اما ببین عشق بینتون خیلی بیشتر از سرمایه ی خاستگارهای قبلیت ارزش داره،ب شرطی ک هیچ وقت ب روی نامزدت نیاری

والا ما هم شغل آزاد داره همسرم ولی با این وضعیت اقتصادی میگم کاش میشد بره سرکار دولتیاما ببین عشق بی ...

واقعا از نگرانی هام خیلی کم شد من مادر و خواهرم پای حرفام نمیشینن که ببینن نگرانم یا حرفم چیه فقط نیاز داشتم کسی بهم بگه نگران نباش و حرفامو گوش کنه

خیلی ممنون بابت نصیحتتون

2825
2823
2791
2779
2792