2777
2789

هنوز میرم پروفایلش چک می کنم 

هنوز عروسک هایی که بهم داد رو دارم

هنوز نامه ای که واسه تولدم نوشت و اولین عشق خوشگلم خطاب کرد رو دارم

هر چند وقت یه بار میرم عکس پروفایلش رو چک می کنم چقدر بزرگ شده خیلی فرق کرده

علایقش شده علایق من هر چیزی که دوست داشته توی وجودم مونده و حالا اونها رو دوست دارم

یادم نمیاد دوسش داشتم یا نه ولی دوسش داشتم که بعد از اون زندگیمو باختم 

فکر می کردم بدون اون زندگیم ادامه پیدا نمی کنه اما از آخرین باری که دیدمش ۴ سال می گذره و زنده ام و زندگی می کنم 

دیگه نمی تونم اون حس دوست داشتنی که بهش داشتم رو  نسبت به کسی داشته باشم

وقتی به یکی میگم دوسش دارم انگار دارم نقش بازی می کنم و احساسم اونقدر بهش قوی نیست.

دلم براش تنگه امیدوارم منو بخشیده باشه و گاهی مثل من دلش برام تنگ بشه و حتی در حد چند ثانیه بهم فکر کنه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

من هنوز بعد نزدیک ده سال بهش فکر میکنم 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان دلم هواشو کرده

کاش اونم یاد من باشه

لعنت به هر چیزی ک مانع میشه بین مون 

انقدر دلم میخواد بهش پیام بدم ولی غرورم نمیذاره...

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

عزیزممممم

بگذر و فراموش کن، سخته، قبول دارم و درک میکنم

نمیدونم چی پیش اومده ولی به این فکر کن که اون تصمیم بهترین موقعیت زندگی بوده برات در اون لحظه

سخت نگیر و با افراد جدیدی آشنا شو، گاها آشنایی هایی قدیمی اجازه نمیدن مغز ما فراتر از خودشون پا پیش بذاره و فکر میکنیم همون تهش بود، اون شاید آغاز درس هات با فرد دیگری بوده باشه، ارتباط بگیر و از آشنایی با افراد جدید نترس.

حیفه جوونی و زندگی و انرژی