2777
2789
عنوان

نامزدمو بلاک کرده بودم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 70 پست
ن نمیدونن  میدونم اشتباه کردم ولی بخدا تقصیر من نبود😢

عزیزم حالا که باکرگیت رو از دست دادی و میگی خانوادتم نمیدونن، بهترین کار اینه که اول موضوع رو با خانوادت در میون بذاری، بعد هم با کمک مشاور بتونی این مشکلو پشت سر بذاری

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا که باکرگیت رو از دست دادی و میگی خانوادتم نمیدونن، بهترین کار اینه که اول موضوع رو با خان ...

عزیزم اگه مطمین شم درست بشو نیس برای من باکره بودن یا نبودن مهم نیس...

بخاطر خداجداشو.چیزی ک توب من گفتی شبیه رفتارشوهرمنه.اصلم قهرکردن و حرف نزدن برامردا چیزغیرطبیعیه.من الان دارم جدامیشم.

وقتی هنوز عقدی و باید براشون شیرین باشی خانوادش وخودش ی بار نیومدن خونتون مشکلتونو حل کنن چ انتظاری برای آینده هست؟

فامیلاتون تا چند سال میخان پادرمیونی کنن ک آقا قهرنکنه؟

شرایطت دقیق مث منه.

بخدا تاوقتی باکره ای جونتو وردار و برو پی زندگیت

عزیزم اگه مطمین شم درست بشو نیس برای من باکره بودن یا نبودن مهم نیس...

برات مهم نیست که میگی نمیتونم بهشون بگم؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
من نمیدونم چرا یه پسر بیکار بیپول به فکر زن گرفتن میفته؟ و چطور دختره  بهش جواب مثبت میده😕

عزیزم پسره یه دونه پسره و روز خواستگاری گفتن خیلی زود میره سرکار و پدرش تا اون موقع حمایتش میکنه...پسره پاشو تو یه کفش کرده بود ک فقط همین دخترو میخوام...مادرش بعدها ب من گفت ما رضایت دادیم چون پسرم تا حالا هیچ دختری رو نخواسته و خیلی رو تو مصمم بود...خانواده منم مخالف بودن اما من اصرار کردم...حالا هم زبونم کوتاهه جلو خانواده م 😓

عزیزم پسره یه دونه پسره و روز خواستگاری گفتن خیلی زود میره سرکار و پدرش تا اون موقع حمایتش میکنه...پ ...

من هنوزم میگم اول قضیه بکارتت رو به خانواده بگو، بعد اگه دنبال طلاقی کاراتو بکن، نذار خانوادت آخر کار بفهمن، بذار پشتت باشن

بخاطر خداجداشو.چیزی ک توب من گفتی شبیه رفتارشوهرمنه.اصلم قهرکردن و حرف نزدن برامردا چیزغیرطبیعیه.من ...

میگن خانواده.ش نیومده چون حرمت ها برداشته نشه...واس همین فامیلش پا پیش گذاشته...ولی میتونستن یه زنگ ب من یا خانواده م بزنن ک...

دارم عذاب میکشم ک خودش دوماه دوماه قهر میکنه بعدش میاد منت کشی...متنفرم ازین خصلتش...من نمیگم من ایرادی ندارم ولی بخدا من همیشه بخاطر اشتباهاتم عذرخواهی کردم و کش ندادم...

دوشیزه نیستم 😓 اونم تقصیر من نیس...اینم خودش قضیه داره...ب خانواده هم گفتم من نمیتونم باش عروسی کن ...

خداهی خدا.چراگذاشتی؟پس میخای چطور باهات قهرنکنه؟

حرصمودراوردی.دیگه فرقی نداری باکسی ک عروسی کرده.توم شدی یکی مث لنگه من.

من بعدیکسال زندگی تو ۴سال عقدک مث عروسی بوده برات.ب خانوادت بگو مطمعناا با حرف وعصبانیتهای زیادی روبه رویی.

پدرتم ک میگه طلاقتومیگیرم ازش مطمعنه ک باکره ای با دل قرص میگه.اما نمیتونهدبیچاره دلش خالیه

من هنوزم میگم اول قضیه بکارتت رو به خانواده بگو، بعد اگه دنبال طلاقی کاراتو بکن، نذار خانوادت آخر کا ...

من خانواده مو میشناسم چون ته تغاری شون هستم چون یه دونه بچه بیشتر ندارن...خواهرم ازدواج کرده...چون دوسم دارن همه جوره پشتم هستن

مهم هست اما مهمتر از اون زندگی م هستش..یعنی بخاطر دوشیزه نبودن یه عمر با کسی زندگی کنم ک باش تفاهم ن ...

نه گلم، ولی حداقل کاری که نامزدت باید انجام بده باید پای کارش واسته و حق و حقوقت روبده

خداهی خدا.چراگذاشتی؟پس میخای چطور باهات قهرنکنه؟ حرصمودراوردی.دیگه فرقی نداری باکسی ک عروسی کرده.تو ...

عزیزم اینطوریا هم نیس...مگه عهد بوقه؟.خانواده م اگه بفهمن باز پشتم هستن میدونم....

نه گلم، ولی حداقل کاری که نامزدت باید انجام بده باید پای کارش واسته و حق و حقوقت روبده

اینو ک میدونم...فعلا من تو دو راهی هستم ک بازم بهش فرصت بدم یا ن+هرچند دلم راضی نیس