2777
2789
عنوان

شوهرم میگ زن زبون باز میخام😑😪

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 29 پست
ن اصلاااامنظورم اینه راه ب راه ک نمیشه تشکر کرد کار خاصی نمیکنه خب

خرید می‌کنه ؟ 

آشغالا رو نمبیرع 

نون مسخره 

بیرون می‌بردت؟؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اقتدار بده مثلا تو سروری، تاج سری چیزی برام کم نذاشتی سایه سرم. سایه ت بالا سرم باشه.. من تو این ...

زشت نیس

یهو بگم تاج سری😅🤣

مثلا میخایم بربم سفر بعد سفر چی بگم ک تشکرم کرده باشم

ای بابا غرورم چی میشه پس

تنها جاییه غرور معنی نداره بین زن و شوهره

تنها جایی که هرچی بیشتر محبت کنی بهتره و طرف پررو نمیشه بین زنو شوهره 

پای حرفای این خاله خان باجیا نشین اونا آدمو بدبخت می‌کنن

زشت نیسیهو بگم تاج سری😅🤣مثلا میخایم بربم سفر بعد سفر چی بگم ک تشکرم کرده باشم

نه چرا زشت باشه... 

بگو ممنون که چیزی واسه م کم نمیزاری و منو جاهای خوب خوب میبری از این که همسری مث تو دارم خوشحالم و اگه خوش گذشته بگو خوش گذشت 

خب بالاخره ادم هر اخلاق بدی ک داره بهترین ورژن خودش و باید واسه پارتنرش بذاره

کلا ار دوران دوستی همینجوری بودم،خودشم ناگفته نماند خیلی خوبه ...شاید تنها صفت بدش اینکه زود از کوره در میره و جوش میاره که اینم بازم راهکارشو دارم😂

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
تنها جاییه غرور معنی نداره بین زن و شوهرهتنها جایی که هرچی بیشتر محبت کنی بهتره و طرف پررو نمیشه بین ...

من خیلی بددهنی میکنم لجبازی با بچم جلوش

حس میکنم خودمو بچه نشون میدم و از چشم میندازم🥲🥲🥲😭

نمیدونم چیکارکنم

کلا ار دوران دوستی همینجوری بودم،خودشم ناگفته نماند خیلی خوبه ...شاید تنها صفت بدش اینکه زود از کوره ...

راهکارش چیه بوس و ماچ؟

رو شوهرمن این ترفند اصلا جوابگو نیست

معتقده از راه غریزه خر نمیشه

کاری که دوس داری بیشتر انجام بده هی با تشکر یادآوری کن

مثلا برات گل خرید اگه دوس داری گل بخره باز 

بگو چقد اون گلو رو ک خریدی دوس داشتم واقعا ممنونم.. 

یا اون گله خیلی خوشحالم کرد ممنونم... 

و... 

تنها جاییه غرور معنی نداره بین زن و شوهرهتنها جایی که هرچی بیشتر محبت کنی بهتره و طرف پررو نمیشه بین ...

واقعا ...من اصلا براش غرور ندارم با اینکه بشدت آدمیم که مغرورمو سریع بهم برمیخوره و زودرنجو حساسم ولی زندگیم برام مهپتر از ایناس ...خیلی جاها کوتاه میام

من خیلی بددهنی میکنم لجبازی با بچم جلوشحس میکنم خودمو بچه نشون میدم و از چشم میندازم🥲🥲🥲😭نمیدونم ...

احترامش جلو بچه ها و تو جمع نگه دار هیچوقت کلمه بی ادبی نگو.. 

بهش بگو قدرتو میدونم.. باعث افتخارمی... بهترین مرد دنیایی 

راهکارش چیه بوس و ماچ؟رو شوهرمن این ترفند اصلا جوابگو نیستمعتقده از راه غریزه خر نمیشه

ببین اگه قصت خر کردنه که اصلا هیچی جوابگوت نیست ...

من کلامی زیاد بهش محبت میکنم،زنگ که میزنه انقدررر گل از گلم میشکفه که اونم هیجان زده میشه کلا ابرازم دلیه!یعنی واقعا واسه خر کردن نیست