2777
2789
عنوان

امسال چه مانتویی مده

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 120 پست
مبارکت باشه خیلی خوشگله منم دلم ی کت سوزن دوزی یخورده بلند میخاد زیاد کوتاه نباشه سایزمم بزرگه پیدا ...

اگه اهل شیرازی برو ستاره ی دوتا مغازه هستن بشدت سوزن دوزیاش قشنگن. اصلا پترچه هاش خاص و با کیفیتن.

چطور اعتماد میکنی

معمولا اقوام و دوستانم خرید داشتن قبلا ازشون و منم اعتماد میکنم.

البته که تا الان لباسهای بچم رو بیشتر آنلاین گرفتم . اما احتمالا برای عید از نوک سر تا نوک پا مجبورم آنلاین خرید کنم چون به هیچ وجه بچم همراهی نمیکنه و بیقراره.

برای خرید حضوری آدم مجبوره حداقل ده جا بپرسه و بگرده و ببینه و این برای شرایط امسال من مقدور نبست واقعا

فعلا دو سه جفت کفش مجلسی و کالج دیدم از باسلام

همش دو دلم سفارش بدم یا نه🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا غریزه اشون با تو ئه دختر فرق میکنه هیچ وقت هم عادت نمی‌کنند این حرف از تون حرف ها بود

نمیدونم اگهپسرا لخت بیان بیرون بدون حتی لباس زیر برا ما زنها عادی میشع ک توقع داریم از مردی ک خدا خودش خلق کرده و بخاطر غربزش هزاران حقو بهش داده بخایم بر اشون لخت بودن ما عادی باشه

قربون محبتت بشممم مرسی وای تو بازار همهههههه کوتاه دیگ مجبور شدم شلوارمو خیلی گشاد بگیرم ک بشه حداقل ...

منم ی شلوار مازراتی گشاد دارم ول نمیزار کوتاه بپوشم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نمیدونم اگهپسرا لخت بیان بیرون بدون حتی لباس زیر برا ما زنها عادی میشع ک توقع داریم از مردی ک خدا خو ...

بعد اصلا برا جلب توجه اینکار رو می‌کنند

چشونه؟؟؟ 

فک کردن افتخار؟؟ مثلا میخواد بگه من پا دارم .چیه دقیقا مشکلشون؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
اگه اهل شیرازی برو ستاره ی دوتا مغازه هستن بشدت سوزن دوزیاش قشنگن. اصلا پترچه هاش خاص و با کیفیتن.

نه بهارستانم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
منم ی شلوار مازراتی گشاد دارم ول نمیزار کوتاه بپوشم

من شوهرم گیر نیست اصلا خودم معذبم چون باسنم بزرگه تو بازار هیچیییی مانتو بلند نیست امسال ینی من خودم نابود کردم دیشب اینو تا روی باسن پیدا کردم همهمه کت کوتاه اگ نمیزاره شوهرت کوتاه بپوشی برو مزون عزیزم اندازه میگیرن می‌دوزن یلندتر

بابا دخترا بیشتر شبیه جن شدن تا خوشگل پسرا هم دیگه نگاشون نمیکنن

موافقم 

به ۳۰ که میرسن یه دفعه دلشون میخواد برن خودشون شبیه هم کنند 

درحالیکه طبیعی خودشون خیلی قشنگتر 

بعد اصلا برا جلب توجه اینکار رو می‌کنند چشونه؟؟؟ فک کردن افتخار؟؟ مثلا میخواد بگه من پا دارم .چیه دق ...

نمیدونم واقعا ب کجا داریم میریم.ما اشتباه میکنیم یا اونا. اما تذکر بدیم میگن ازادیم‌ دلمون میخاد . جدیدا هم ک پیجای روان شناسی مدرن مردمو تشویق میکنع ب این حرفا. 

از اونورم خیانتا زیادتر. طلاقا بیشتر. ازدواجا کمتر . چون اکثریت مردا زن با حجب و حیا میخان. زنها همهمبنطور

موافقم به ۳۰ که میرسن یه دفعه دلشون میخواد برن خودشون شبیه هم کنند درحالیکه طبیعی خودشون خیلی قشنگت ...

اره من که خوشگل خیلی کم میبینم یه زمانی خوب بود خوشگل پیدا میشد اما حالا...

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
نمیدونم واقعا ب کجا داریم میریم.ما اشتباه میکنیم یا اونا. اما تذکر بدیم میگن ازادیم‌ دلمون میخاد . ج ...

با آگاهی نیست 

همه چی شده چشم بسته و دلبخواهی 

این مسیری که دارن میرن ته اش به پوچی و افسردگی میرسه 

من شوهرم گیر نیست اصلا خودم معذبم چون باسنم بزرگه تو بازار هیچیییی مانتو بلند نیست امسال ینی من خودم ...

آره منم خودم معذبم