2777
2789
عنوان

خواستگاری😑😑

463 بازدید | 13 پست

دوستم امروز واسم تعریف کرد یکی اومده پی وی تلگرامش از ی گروه بعد گفته میشه با هم اشنا بشیم برای ازدواج.. عکسای پروفایل دوستمو دیده بوده گفته بوده عاشقت شدم کی بیایم برای خواستگاری...کی مامانم زنگ بزنه خونتون...دوستم میگفت دیدم غیر طبیعیه حرفاش بلاکش کردم رفت😅😅😅 حالا از من میپرسید به نظرت راست میگفت یا میخواست خرم کنه😑😑 نظر شما چیه خانوما...خوابم نبرد گفتم نظرتونو بپرسم😆 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم ازین موردا

بعد که دختره رو حسابی دنباله خودشون میکشونن میگن عکس پروفایلت از خودت خوشگلتره ولی روم نشد همون اول بگم

استفاده احساسی و.... میکنن و میرن

دیدم تو دوستام

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
وااای چه اشغال....اره معلومه ی ریگی به کفشش بوده ...ممنون ک گفتی

قربونت آره واسه دوستم این اتفاق افتاد بعد ۲،۳ ماه پسره گفت عکسات از خودت خوشگلتر بود روم نشد بگم بهت

یه زن همیشه باید امید داشته باشه