2777
2789

سلام دوستان چند واحد برداشتین حداکثر چند واحد میشه برداشت؟

و از زمانی که برداشتین تا امتحان دادن و ثبت نمرات و مدرک گرفتن چقدر طول کشید؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایم امتحان رو استاد تعیین میکنه نمره با همون نمره های دیگه میاد ۳ تا درس فکر کمم بود

سه تا درس دارم

اما کنارش واحد عملی هم دارم

واحدهای موندم کمه شامل ترم نمیشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
سه تا درس دارماما کنارش واحد عملی هم دارمواحدهای موندم کمه شامل ترم نمیشه

برو انوزش صحبت کن  اگه راصی نشد یه ترم دیگه باید بمونی

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

برو انوزش صحبت کن اگه راصی نشد یه ترم دیگه باید بمونی

یکی از ترم بالاییهامون یادمه ارشد قبول شده بودن، یازده واحد ایناش مونده بود، ولی معرفی بخ استادش دادن یازده واحدو تابستون پاس کرد رفت ارشد

میخوستم ببینم تو همچین شرایطی کسی بوده و میشه واقعا یا نه

یکی از ترم بالاییهامون یادمه ارشد قبول شده بودن، یازده واحد ایناش مونده بود، ولی معرفی بخ استادش داد ...

بهترین کار اینکه بری پیش  آموزش مربوطه و بشدت مظلوم نمایی کنی دختر 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

برو انوزش صحبت کن اگه راصی نشد یه ترم دیگه باید بمونی

راستی خدا قوت پهلوان

یازدهمین کاربری😅

بهترین کار اینکه بری پیش آموزش مربوطه و بشدت مظلوم نمایی کنی دختر

بله درسته ولی میدونین چیه؟ مسئول آموزش و اساتیدمون خیلیییی خشک و جدی ان

و من خیلییییی بی زبون

راستی خدا قوت پهلوانیازدهمین کاربری😅

والا دانشگاهم از کاربریم بدتره شد برای همیشه میتونم سوالتت رو جواب بدم  خداقوت اون داره

بله درسته ولی میدونین چیه؟ مسئول آموزش و اساتیدمون خیلیییی خشک و جدی انو من خیلییییی بی زبون

همه اساتید و مسول آموزش ها گوه اند گوووه خودم خیلی برخورد داشتم باهاشون

والا دانشگاهم از کاربریم بدتره شد برای همیشه میتونم سوالتت رو جواب بدم خداقوت اون داره

چی؟ متوجه نشدم خواهر چی گفتی🤔

همه اساتید و مسول آموزش ها گوه اند گوووه خودم خیلی برخورد داشتم باهاشون

وای اینجور نگین گناه دارن😅

اساتید ما دو دسته هستن، بعضیاشون واقعا مسئولیت پذیر و خوبن 

درخواست دوستی میدم یه مسئله دیگه درباره واحدام بگم

اینجا میترسم ادامه بدم دوستام بشناسن

وای اینجور نگین گناه دارن😅اساتید ما دو دسته هستن، بعضیاشون واقعا مسئولیت پذیر و خوبن درخواست دوستی ...

ن واقعیت اینجوریه ما حتی خوبا هم بد بودن 

ن واقعیت اینجوریه ما حتی خوبا هم بد بودن

دانشگاه چی بود دولتی ازاد پیام نور؟