2777
2789

پسرخالم ۱۷ سالشه با یه دختر ۱۸ ساله دوست شده و دختره از خونه فرار کرده و ۳ روز پارکینگ خونه پسره قایم شده و متاسفانه رابطه هم داشتند. خالم که میفهمه میره دختره رو تحویل خانوادش میده و ماجرا معلوم میشه‌. الان دختره و خونوادش میگن باید بیای دخترمون رو عقد دائم کنی وگرنه به جرم تجاوز ازت شکایت میکنیم با اینکه به زور نبوده و هر دو راضی بودند. خالم میگه آخه ما خانواده دختره رو نمی‌شناسیم یه مدت رفت و آمد کنیم اگر توافق شد عقد کنند و اصلا پسرخالم هم خیلی بچست و زوده ولی خانواده دختره و خود دختره میگه نه فورا باید عقد کنیم وگرنه شکایت میکنیم. 

بیاید بگید چیکار باید کرد؟ من به خالم میگم اتفاقا شکایت کنن و معلوم شه با رضایت هر دو بوده که ۱۰۰ تا شلاق بخورن که دیگه از این کارا نکنن و تنبیه بشن‌ ولی خالم می‌ترسه الکی تجاوز اثبات بشه و پسرش اعدام شه. شما بیاید بگید به نظرتون چیکار باید کرد؟ مخصوصا مامانای پسردار بیاید بگید. در ضمن پسرخالم به خالم گفته کلا من میخوام زود زن بگیرم و نمیتونم فشار جنسی رو تحمل کنم و خالم هم حریفش نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن دختره رفته معاینه و بکارتش سالمه

پناه برخدا،  اگر سالمه پس خالت از چی میترسه که شکایت نمیکنه 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

عجب دختری و عجب خانواده ای وقتی میگن تو ایران با فرهنگ اروپا زندگی نکنید اینه پسر با خودش چی فکر کرده آخه ازدواج چه وقتیه الان اون زندگی قراره چی بشه هرچه سریع تر ختم به خیرش کنید تا هردوتا بدبخت نشدن

چه پیشنهاد خوبی دادیحالا آبروش رفت و اعدام هم شد فدای سر تو فدای یه تار موی تواز قاضی جلوتری و تعداد ...

آخه مگه اثبات تجاوز به همین راحتیه؟ خیلی سخت میشه اثباتش کزد. تازه واقعا تجاوز نبوده و با رضایت هز دو بوده

خب اگه هیچ تنبیهی نشه به نظرت کارشو ادامه نمیده بره دنبال کثافت کاری و با هر دختری بخواد اینکارو یکنه؟ یجوری باید تنبیه بشه ولی نمیدونم چجوری