2777
2789

من دو روز مونده به پریودم ویژه هفته ست که خیلی شکمم و زیر شکمم و پهلوهام درد میکنن امروز عصر رفتم آزمایش بتا دادم بتام ۱ بود بنظرتون زود بود یا اینکه کلا قضیه منتفیه ؟

1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏

صبر کن چندروز از موعدت بگذره پریود نشدی باز بتا بده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خیلی زود دادی 

من تو اقدام بودم همه حالتم و مراقب بودم 

یه جایی به یقین رسیدم که شروعشه 

بی بی چک زدم،  ازمایشگاه گفت ده روز بگذره پریود نشدی بیا 

دقیقا ده روز بعد ازمایش نشون داد

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تجربه داشتی؟

بچه دارم ولی اینجوری نه، اگه فک میکنی بارداری یا اقدامی تنهاراهش صبر کردنه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ب نظرم ک الکی امید نداشته باش تا ناراحت نشی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ب نظرم ک الکی امید نداشته باش تا ناراحت نشی

امید ندارم ولی من تمام عمرم دل درد پریودی نداشتم فقط همون لحظه که میخاستم پریود بشم یه لحظه دلم یه پیچی میزد و پریود میشدم ولی الان یه هفته ست دلم درد می‌کنه و همش فکر میکنم الان پریود میشم ولی خبری نیست

1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏