من دو روز مونده به پریودم ویژه هفته ست که خیلی شکمم و زیر شکمم و پهلوهام درد میکنن امروز عصر رفتم آزمایش بتا دادم بتام ۱ بود بنظرتون زود بود یا اینکه کلا قضیه منتفیه ؟
1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏
صبر کن چندروز از موعدت بگذره پریود نشدی باز بتا بده
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
بی بی چک زدم، ازمایشگاه گفت ده روز بگذره پریود نشدی بیا
دقیقا ده روز بعد ازمایش نشون داد
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه دارم ولی اینجوری نه، اگه فک میکنی بارداری یا اقدامی تنهاراهش صبر کردنه
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
امید ندارم ولی من تمام عمرم دل درد پریودی نداشتم فقط همون لحظه که میخاستم پریود بشم یه لحظه دلم یه پیچی میزد و پریود میشدم ولی الان یه هفته ست دلم درد میکنه و همش فکر میکنم الان پریود میشم ولی خبری نیست
1403/6/19 شروع کردم به ورزش کردن خدایا کمکم کن موفق بشم و کابوس چاقی تموم بشه ❤️🙏