itsmarjan مدیر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 97 عنوان اگه Rh خون زن مثبت باشه واسه مرد منفی واسه ازدواج راهی داره | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 18 پست اگه به هم دیگه نخوره چی میشه؟ آمپول میزنن واسه بارداری؟ این آمپول تضمینیه؟ مشکلی واسه بچه پیش نمیاد ؟؟ کسی هست تجربه ای داشته باشه تو این موضوع؟؟؟ 1403/10/30 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فروزان98 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 2539 نمیدونم گوگل نوشته بود عزیزممثبت و منفی تنها یک زمان مهمه اونم وقتیه که خانم باردار میشه و منفیه و آقا مثبت،یه دونه آمپول روگام میزنن و تمام.یعنی کلا این قضیه در هیچ بنی بشری ایجاد مشکل نمیکنهخیالت راحت
itsmarjan مدیر استارتر عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 97 عزیزممثبت و منفی تنها یک زمان مهمه اونم وقتیه که خانم باردار میشه و منفیه و آقا مثبت،یه دونه آمپول ر ... مرسییی😍
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 36925 مثبت و منفی بودن گروه خونی هیچ ارتباطی به ازدواج نداره اگر مرد منفی باشه زن مثبت موقع بارداری سوزن نمیخواد اگر مرد مثبت باشه زن منفی تو بارداری سوزن رگام میزنن هیچ موردی هم برای جنین نداره اگر هر دو مثبت یا منفی هم باشن باز چیزی نمیخواد
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19633 یعنی اگه مرد مثبت بود زن منفی مشکل داشت ؟ خیلی نگرانم میخوام ببینم کسی تجربشو داره؟🥲 نه جان چه مشکلی نگرانی نداره کاز نظر کم خونی یا مشکلات ژنتیکی بررسی میکننتازه همسر من مینور هم هس ولی مانعی برای ازدواجمون نبود بچمم خداروشکر سالمه فقط من چون منفی ام تو بارداری و بعدش روگام زدم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡