2777
2789

من هیچوقت تا حالا سالن های زیبایی نرفتم برای هیچ کاری

حتی ابروهامم برنمیدارم لاک عادی هم نمی زنم

حالا تصمیم گرفتم برای دل خودم تو خونه ناخنامو ژلیش کنم آموزش هاشو دیدم تو یوتیوب و به نظرم خوب بود 

حالا گفتم در حد ۵ تومن برای خودم وسیله هاشو بخرم

ولی نمی دونم چی رو از چه برندی بخرم خوب باشه و زود خراب نشه حالا که دارم هزینه می کنم

و این که با ۵ تومن اصلا می‌شه کارو جمع کرد یا بیشتر بذارم؟چون زیاد علاقه ندارم ممکنه دیر به دیر استفاده کنم گفتم خیلی هزینه نکنم

خب لاک چند رنگ مگه میتونی بخری؟؟؟ آخرش برات تکراری میشه رنگا

ولی آرایشگاه بری اینطور نیست

این نظر منه

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لاک چند رنگ مگه میتونی بخری؟؟؟ آخرش برات تکراری میشه رنگاولی آرایشگاه بری اینطور نیستاین نظر منه

خیلی تنوع طلب نیستم

بالای ۲۰۰ تا لاک گرون دارم همه از کاپریس ولی اصلا نمی زنم نهایتا سفید و کرم😂خیلی کم تنوع رنگ می دم

از لاک ژل هم نهایتا ۲_۳ تا رنگ بخرم برای شروع 

ارزش نداره اصلا برو همون ارایشگاه من کاشت میکنم با طراحی ۳۵۰ میشه ژلیش که ارزونتدم هست چه کاریه این ...

باید همش تو رفت و آمد باشی به سالن ها

همیشه هم نوبت نمی‌دن 

باید ببینی اونا کی خالی هستن سخته 

۱۰۰ بار که فک نکنم نمی دونم چند تومن می گیرن ولی فک نکنم زیاد بشه از اونور باید کلی وقت بذاری بری و ...

ن بابا نهایتا ماهی یکبار میری

کاشت خیلی قشنگه ولی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما