2777
2789

اول خودم میگم کاش میشد خودمون به راحتی تاپیکارو حذف میکردیم روزانه چندین تاپیک میزنن واسه حذف تاپیک کاربرا چه کاریه آخه ؟ آقا شاید یکی تاپیک زد پشیمون شد (مثل خودم که دوتا از تاپیکام باعث عذاب وجدانم شدن )یا نخواست شناسایی بشه یا لو رفت خواست زود بپاکه باید هفت خوان رستمو طی کنه تا پاک کنن نی نی یارا خودم هرچی سعی کردم لینکشون آبی نمیشه و...

یا کاش با تعلیقی کل تاپیکا حذف میشد قبلا اینجوری بود خودم کاربری های قبلیم کل تاپیکام پاک میشدن چه کاریه تعلیق بشیم همه چیزمون بمونه به یادگار 

کاش گزینه بلاک کردن بود اونایی که دوسمون ندارن  یا برعکس نه خودمون نه تاپیکامون ونه پستامونو نمیدیدن 

کاشکی عکسامون گوگلی نمیشد یا موندگار قشنگ میزاشتیم به حوصله اخر تاپیک پاک میکردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فکری کردن؟ 😂

مگه بجز تبلیغات فکر دیگه ای میکنن؟

دو ساله قابلیت حذف تاپیک نمیدن 

همینجوری هم هفته ای ۶ ساعت وقت حذف تاپیک داریم اونم اگر نی نی یار تایید کنه محتویات خصوصی هست 😂😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان تنها فکری که مونا تهرانی به حال این سایت می‌کنه پیدا کردن جای جدید برای تبلیغ گذاشتنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بلاک کردن 

و اینکه قفل تاپیک ها یکی از گزینه هایی بود که قبل از درج ،

میشد فعال کرد چون گاهی سایت کند هست تا بری تاپیک را قفل کنی یکی کامنت گذاشته در تاپیک 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

گروه زدن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!                                        《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》