2777
2789

سلام 

من کتاب ایکیو تیزهوشان خریدم یه تعدادی هم تست زدم تا الان 

ولی واقعا نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم که هم بتونم برا مدرسه بخونم و هم تست بزنم 

کسایی که تجربه داشتن لطفا بگید امتحان سطحش چجوریه چی بخونیم چه منابعی خوبه

من تقریبن سه سال پیش ازمون داشتم،الان فک کنم شرایط فرق کرده

ولی کتاب ۳۱ استانو بزن تستاشو

سطحش واقن اسون بود چون من قلمچیم شرکت میکردم و تست زیاد میزدم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من از پارسال این بود که درسی مثل اجتماعی و عربی که راحت از بقیه هست رو کامل تست و صد درصد متن کتاب رو مسلط باش که ترازتو خیلی میتونه بیاره بالا برای درس علوم سعی کن از هر فصل ۵۰ تا اینا تست بزنی ک مسلط بشی. هوش هم نمونه سئوالای سال قلبش رو کار کن تو عید هم سعی کن روزی ۶۰ تا بزنی تا اونم بتونی تو آزمون ۱۰ تا بزنی که دیگه قبولی منابع هم اگه میخوای ۳۱ استان کافی برای نمونه به شرطی ک آزمون هر استانش رو روزی بزنی

اسونه

درستو که خوندی از همون قسمت ۲۰ ۳۰ تا تست بزن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)