2777
2789

من از پس انداز مخفیانه از اولم خوشم نیومد .

پس انداز دارم ولی همسرم هم خبر داره .

و اینکه مونده به وضعیت زندگیت ،اگه شوهری داری که رو بازی میکنه و واقعا پولی ازت قایم نمیکنه خب شما هم نباید مخفیانه پول داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کارت جدا دارم کل پس اندازم۳۵ میلیونه ک باهاش یه کار میکنم ماهی ۳ تومن سود کارمه شوهرمم مدام میگه کارت مخفیت کجاست یعنی میدونه یه پولی دارم ولی خب اگه بذارمشون دستش خرجشون میکنه ولی نمیدونه چقد دارم منم همیشه میگم ندارم خودشم ماهی ۳ ۴ تومن میدم با اون ۳ تومن خودم یه ۷ ۸ تومن میشن ک خرج میکنم برا لباس این چیزا

دل مرنجان
یه کارت جدا دارم کل پس اندازم۳۵ میلیونه ک باهاش یه کار میکنم ماهی ۳ تومن سود کارمه شوهرمم مدام میگه ...

کارت چیه؟؟

منم همین مقدار دارم،میخوام،اگه بشه،یه جای خوب بذارم

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
من از پس انداز مخفیانه از اولم خوشم نیومد .پس انداز دارم ولی همسرم هم خبر داره .و اینکه مونده به وضع ...

همسرتون دس ب پس اندازتون نمیزنه؟

واقعیش نامزد کردم نمیدونم کار درستیه پس انداز مخفیانه داشته باشم یا در جریانش بزارم

همسرتون دس ب پس اندازتون نمیزنه؟واقعیش نامزد کردم نمیدونم کار درستیه پس انداز مخفیانه داشته باشم یا ...

بنظرم همیشه یه پس انداز مخفی واجبه برا زن من بیکارم و اینجوری یه پولی دارم از خودم گاهی وقتا شده کلی چیز میز میخرم بدون اینکه شوهرم غری چیزی بزنه گرچه اصلا پول براش مهم نیست بیشتر وقتا میزاره کامل بی پول بشه و من شده ک پول دستم بوده خرج خونه کردم حتی

دل مرنجان