2777
2789
همسرتون دس ب پس اندازتون نمیزنه؟واقعیش نامزد کردم نمیدونم کار درستیه پس انداز مخفیانه داشته باشم یا ...

نه چون اون پول را میده به من که برای خودم مانتو و چیزی که نیاز دارم بخرم .

پس انداز مخفیانه اگر میتونید کاری کنید اصلا اصلا متومه نشه انجام بده ،ولی اگه متوجه بشه کلا اعتمادش از بین میره و اونم شروع میکنه پول قایم کردن از شما و یک زنگ خطر میدونه اگه بدون شما پس انداز دارید .

بببن اخلاقش چجوریه اگه واقعا هر چی در میاره میارا خونه و برای خونه خرج میکنه  شما هم مثل من بزار بدونه ماهانه یکم از پولت را پس انداز میکنی حالا نیاز نیست دقیق بگی چقدر پول یا طلا دارم .

بعد اگه دیدی چشم داشت داره دیگه شروع کن مخفیانه پس انداز کردن و سعی کن طلا بخری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بهت بگم اسی اگر قرار مثل بعضی از خانم ها پس انداز کنی و بعد همون را خرج خونه زندگی یا لبای خریدن خودت کنی اصلا اینکار را نکن .

پس انداز یعنی پول برای روز مبادای خودت .

وگرنه اصلا ارزش نداره با کلی غر از شوهر پول بگیری با کلی منت پس انداز کنی آخرش هم خرج خودش کنی  

یه چیز بهت بگم اسی اگر قرار مثل بعضی از خانم ها پس انداز کنی و بعد همون را خرج خونه زندگی یا لبای خر ...

واقعیتش من فرزند جانبازم بخاطر همونم ۷۰۰ملیون وام ازدواجی میگیرم میخام نصفشو ی جهیزیه بگیرم نصفشو طلا بگیرم ک وامم خراب نشه 

واقعیتش من فرزند جانبازم بخاطر همونم ۷۰۰ملیون وام ازدواجی میگیرم میخام نصفشو ی جهیزیه بگیرم نصفشو طل ...

کار خوبی میکنی .

اگه شاغل نیستی حتما پس انداز داشته باش حتما چون هیچکس از فردای خودش خبر نداره 

بنظرتون طلا بگیرم بهتره یا ن؟

من تمام طلاهای فروختم اوایل ازدواج و الان خیلی پشیمونم ولی چون پولم ازش یه سودی میگیرم نمیتونم طلا بگیرم بیشتر نیاز ب اون سه تومنه دارم

دل مرنجان
ببخشید جسارت نمیکنم یعنی نزول یا کاری باهاش میکنه و شما هم شریکید

عزیزم  اون بمن گفت پول داری بهم بده من باهاش یه کاری میکنم و هرما یه پولی بهت میدم منم بهش دادم دیگه در جریان کارش نیستم

دل مرنجان
کار خوبی میکنی .اگه شاغل نیستی حتما پس انداز داشته باش حتما چون هیچکس از فردای خودش خبر نداره

واقعیتش دلم میخاد تو سالن کار کنم اموزششم دیدم ولی اعتماد ب نفس ندارم همه هم میگن درامد ارایشگری خیلی خوبه اونایی ک میشناسم پس اندازای خوبی دارن

شما برای سرمایه‌گذاری طلا به میلی دعوت شده‌اید! همین حالا با کد دعوت milli-vwhdv ثبت‌نام کنید و 5 میلی هدیه بگیرید!

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-vwhdv

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

مخفیانه نیست🧐 هم مامانم هم بابام میدونه خب

طلا دارم

پولامو دادم مامانم ارز دیجیتال برام گرفته

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

همسرتون دس ب پس اندازتون نمیزنه؟واقعیش نامزد کردم نمیدونم کار درستیه پس انداز مخفیانه داشته باشم یا ...

به نظرم بگو

جُرم نمیکنی که داری واسه این ت پول جمع میکنی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

مخفیانه نیست🧐 هم مامانم هم بابام میدونه خبطلا دارمپولامو دادم مامانم ارز دیجیتال برام گرفته

عزیزم عادتی خونواده ما دارن هر کی ی پس انداز داشته باشه سریع میان سراغش ب عنوان قرض میبرن یا پس نمیدن با بدن خیلی دیر پس میدن ک ارزش پس انداز میره بخاطر همونم دلم نمیخاد هیچکس خبر نداشته باشه