2777
2789
عنوان

راهنمایی برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 40 پست
خب اون مسایلی که به خاطرش کات کردید چی بود؟ سر چی توافق نداشتید؟وقتی شرایط ایشون از نظر مالی اوکی نی ...

از نظر مالی باهم میسازیم، ولی خوب میترسم ی کاری کرده باز تکرار کنه ولی از یه سمت دیگ نمیخوام شرمنده قلبم بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر مالی باهم میسازیم، ولی خوب میترسم ی کاری کرده باز تکرار کنه ولی از یه سمت دیگ نمیخوام شرمنده ...

وقتی دقیق نمی گی چی بوده نمی تونم راهنمایی کنم شرمنده. 

ولی از نظر مالی با هم ساختن دلیل کافی نیست که باهاش بمونی. 

هردوتاش مهمه برام به شدت، تو دوراهی بدی گیر کردم..

نظر شخصی من اینه

تو میتونی با این ازدواج کنی اگر خدای نکرده به مشکل خوردی بری جدا بشی مهاجرت کنی

ولی اگه مهاجرت کنی بری دیگه معلوم نیست این آدم یه روز بعدش همون احساس رو بهت داشته باشه و هیچ تضمینی نیست بری امریکا یکیو پیدا کنی باب میلت باشه 

وقتی دقیق نمی گی چی بوده نمی تونم راهنمایی کنم شرمنده. ولی از نظر مالی با هم ساختن دلیل کافی نیست که ...

گفتم ک قبلش خیانت کرده

میگم ک از لحاظ مالی حله باهم میسازیم

اینکه تو اون تایم رابطمون خیلی تغییر کرده بود میگم شاید بتونه تغییر کنه

نظر شخصی من اینهتو میتونی با این ازدواج کنی اگر خدای نکرده به مشکل خوردی بری جدا بشی مهاجرت کنیولی ا ...

درسته منم میخوام در اینده پشیمون نشم 

اخه بنظر من زندگی بدون عشق سخته..

و اینکه خیلی تاثیر پذیره حرف دیگران بشدت روش تاثیر میذاره..

درسته منم میخوام در اینده پشیمون نشم اخه بنظر من زندگی بدون عشق سخته..و اینکه خیلی تاثیر پذیره حرف د ...

هر کسی یه اخلاق بدی داره، باید همونجوری که هست قبولش کنی و حالا اگه خودش راضی شد یکم تغییر کنه اون دست من و شما نیست،با مشاوره تا حدودی حل میشه 

خیانت..

ببین عزیزم نمیدونم خیانت در چه حدی بوده و رابطه تون چجوری بوده،خودت باید تصمیم بگیری ولی خیانت قبل از ازدواج یجور شیطنت حساب میشه چون طرف تعهدی به ما نداشته اون موقع،ما خودمون شاید اگه خواستگار بهتر داشته باشیم به طرف خیانت کنیم بریم با خواستگار آشنا بشیم …حد خیانت خیلی مهمه که خودت باید بهش فکر کنی،مشاوره هم بری خوبه