این طبیعیه که تو این سن همچین احساسی بهت دست داده ولی چیزی که باید بهش توجه کنی اینه که فقط یه توهم و حس زودگذره
چون الان تو سن حساسی هستی و بخاطر بلوغ و تغییرات هورمونی نیاز جنسی پیدا میکنی ناخودآگاه وقتی تمام وقتت با دوستات میگذرا فک میکنی نکنه به دخترا هم احساس دارم
ببین این حرفی نیس که الکی بخوام بهت بزنم دقیقا خود من سال ۹۸ وقتی ۱۶ سالم بود همچین حسی به دوستم پیدا کردم و خیلی پریشون و افسرده بودم و هرروز گریه میکردم و خیلی خیلی زیاد بهش وابسته بودم و مثل تو منتظر یه پیام ازش بودم تا سریع جوابشو بدم اونموقع کشتی خانواده ام فهمیدن تصمیمم این بود که برم پیش مشاور ولی خب خانواده ام باهم صحبت کردن و سعی کردن متوجه ام کنن که این فقط یه حس زودگذر و اگه بهش فک نکنم فراموش میشه
بعد از شیوع کرونا ما دوسال تعطیل بودیم و دوسال ندارس مجازی شد از اون روزی که دیگه حضوری ندیدمش و دیدارمون کمتر شد شروع کردم رو خودم کار کردن
سعی کردم دیر تر جواب پیاماشو بدم و کمتر به خودم تلقین کنم که من حتما عاشقشم و هرزمان تاکید میکنم هرزمان که فکرش میومد تو سرم سریع خودمو مجبور میکردم به چیزای دیگه فکر کنم به تعطیلات به تفریحات به خانواده ام به چیزای که حس خوبی بهم میدادن
کم کم نمیگم خیلی سریع تقریبا دوسال طول کشید تا کانل از سرم بیوفته و جالب اینه که ما الان باهم غریبه ایم حتی دیگه دوستم نیستیم
من الان ۲۱ سالمه وقتی از اون دوره گذر کردم فهمیدم همش فقط توهمات خودم بوده چون من اصلا نمیتونم عاشق همجنسم باشم و احساسی بهشون ندارم
اینا همش فکرای شیطانیه نباید بهشون بها بدی
توصیه ام اینه که اگه میتونی با یه مشاور درست و حسابی مشورت کنی
نه هر مشاوری
امیدوارم که بهتر بشی.🌸