2777
2789
عنوان

یعنی جمع کنم برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 48 پست
عزیزم تایپیک اولت رو خوندم چقدر شوهرت عین شوهر منه یه آدم خودشیفته مغرور بچه ننه. من که آب شدم و همش ...

همسر منم دست بزن داره متاسفانه عصبیه ولی بددل نیست ،البته نسبت به خانوادم بدبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا،بگو خودت جی هسی،از خودت بگو،با گفتن جایگاه اونا خودت کوچیک میکنی...حالا خوبه هم سطحید پس،ادم تو خ ...

اره شغلامون تو ی رده هست تحصیلاتمون هم همینطور ،سطح مالی خانواده ها هم همینطور واسه همین فکر کرده بودم انتخاب درستیه منتها غافل از اختلاف فرهنگی زیادمون

همسر منم دست بزن داره متاسفانه عصبیه ولی بددل نیست ،البته نسبت به خانوادم بدبینه

عزیزم شرایطت ویژه هست. بعضی مردا با اومدن بچه هدایت میشن بعضی نه. نمیشه ریسک کرد. کاش بری یه مشاور خیلی با تجربه و باسواد. کاش بری پیش دکتر سعید عزیزی یا خانم دکتر صالحی کشاورز . میتونی تلفنی ازشون مشاور بگیری تو ایتا کانالهاشون هست

عزیزم شرایطت ویژه هست. بعضی مردا با اومدن بچه هدایت میشن بعضی نه. نمیشه ریسک کرد. کاش بری یه مشاور خ ...

راحت نوبت تلفنی میدن؟ فکر کنم اینا تهرانن درسته؟(من تهران نیستم)

راحت نوبت تلفنی میدن؟ فکر کنم اینا تهرانن درسته؟(من تهران نیستم)

بله من اصفهانم. عضو کانال ایتا خانم کشاورز شدم و مشاوره گرفتم خیلی عالی بود.‌شما هم امتحان کن. مشاوره تلفنی هست.

بله من اصفهانم. عضو کانال ایتا خانم کشاورز شدم و مشاوره گرفتم خیلی عالی بود.‌شما هم امتحان کن. مشاور ...

نمیدونم والا دیگه حال و حوصله مشاور و روانشناسم ندارم . بعدم فقط ی جلسه باید حرف بزنی تا جلسه بعدی که معلوم نیس کی باشه ی چیزی بگه