2777
2789
عنوان

یعنی جمع کنم برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 48 پست
طولانیه عزیزم اگر حوصلشو داشتی بخون تاپیکامو، این قهر اخیرم ک چون در مقابل ی فامیلاشون ی چی گفتم که ...

امیدوارم خدا از ریشه مشکلتونو حل کنه کنار هم به آرامش برسید و تا ابد خوشبخت باشید🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم تاپیک اولتو خوندم حقیقتا دلم گرفت براتون اگر سنشون کم بود ب نظرم ب مرور زمان درست میشد شاید .ب نظر خودت اگر با دلش راه بیای عیبی داره؟مثلا همین خود برتر بینی یا اینکه گفتی باید مثلا ب فامیلاشون خیلی احترام بزاری ب نظرم ی مدت اینجور چیزارو رعایت کن شاید درست شه فکر کنم میبینه شمام لجبازی میکنید شاید میخاد کم نیاره با توجه به اینکه غرور داره خیلی اینجور متوجه شدم.ی بار شما کوتاه بیا جاشو جدامیکنه برو با شوخی مسخره بازی برش گردون شاید اون فقط منتظر ی اشاره از طرف شماست چون الان انگار مردا زودرنج شدن😅اگر دیدی فایده ای نداره برو تا حساب کار بیاد دستش خودشو جمع و جور کنه.ب خانوادتم بسپا  بگو تا وقتی مادرت دخالت کنه دخترمون برنمیگرده

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تایپیک اولت رو خوندم چقدر شوهرت عین شوهر منه یه آدم خودشیفته مغرور بچه ننه. من که آب شدم و همش آرزوم طلاقه. خوددانی. البته من دست و بزن و بددلی هم داشت 

‌من الان یه آدم افسرده هستم. باز تو کارمندی میتونی جدا بشی سرت مشغوله. من نه شاغلم یه بابای افراطی و بداخلاق هم دارم . فقط به امید مرگ بابام نشستم تا جدا بشم

میشه بپرسم کار همسرت چیه که انقدر من من داره،وکلا چرا خودشو بالا میدونه؟چرا نباید اختیار پول خودت دا ...

کارمنده😐(البته ی تعداد اطرافیان داره که جایگاه خوبی دارن و خیلی ازشون مایه میزاره و از طریق اونا به قول شما من من داره ،فامیلاشون براش خیلی مهمن)

کارمنده😐(البته ی تعداد اطرافیان داره که جایگاه خوبی دارن و خیلی ازشون مایه میزاره و از طریق اونا به ...

وا،بگو خودت جی هسی،از خودت بگو،با گفتن جایگاه اونا خودت کوچیک میکنی...حالا خوبه هم سطحید پس،ادم تو خالی خودش میچسبونه به بقیه

ویژگی خوب چیه اصلا داره

اوایل میومد از دلم درمیورد گل میخرید معذرت خواهی می‌کرد ولی اونم از روی خودخواهی چون هیچ وقت اشتباهات خودش و خانوادش(مادرش)قبول نکرد و نمیکنه و معتقده کلا من مشکل دارم و روابط اجتماعی ندارم و من باید اصلاح بشمو ، ای بابا، بخام بگم باید ی طومار بنویسم

امیدوارم خدا از ریشه مشکلتونو حل کنه کنار هم به آرامش برسید و تا ابد خوشبخت باشید🫂

مرسی ❤❤❤واسم دعا کن، من هنوز خیلی جوونم دلم خوشبختی و آرامش میخاد

مرسی ❤❤❤واسم دعا کن، من هنوز خیلی جوونم دلم خوشبختی و آرامش میخاد

دورت بگردم 🫂 اگه لایق باشم چشم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اگه تصمیمت واسه جدایی جدیه ، جمع کن برو. اگه میدونی با صحبت حل میشه یا هنوز هم قضیه خیلی جدی نیست ، ...

بله،من هم کلا با قهر مخالفم،از اولم به همسرم گفتم از بچه بازی خوشم نمیاد،ولی بدون که اگه رفتم یعنی کارد به استخوون رسیده واصلاااا نیا دنبالم،چون برگشت ندارم

عزیزم تاپیک اولتو خوندم حقیقتا دلم گرفت براتون اگر سنشون کم بود ب نظرم ب مرور زمان درست میشد شاید .ب ...

ی بار این کارو کردم و برگشت سر جاش اولای زندگی بود، ولی دیگه نکردم اخه دیگه راهشو یاد میگیره که بعدم عزیزم من مرد میخام تکیه گاه میخام این پرنسس بازیا چیه، ی بارم قهر کردم رفتم ی دعوای بزرگ خانوادگی شد باباش از خونه بیرونم کرد(باباش مریضو عصبیه) خودش و مادرش با توپ پر اومدن خونمون کلی توهین ک مادرش کرد و چه بساطی راه انداخت دیدم فایده نداره رفتم پیش مشاورمون و اون آشتیمون داد برگشتم(ولی الان فکر میکنم کاش اون برنمیگشتم کاش اونروز شرط و شروط میذاشتم و پاش میموندم )