2777
2789
عنوان

بنظرتون از خواهرمه یا مادرشوهرش

678 بازدید | 34 پست

مادرشوهرش پیره تنهاست ۵ تام دختر داره ولی هیچ کدوم نمی‌برند پیش خودشون هر کدوم یه گرفتاری دارن دو تا عروسش نزدیکشن اونام خیلی دوس ندارن بیاد خونشون 

خواهرم که عروس بزرگه شوهر خواهرم فوت کرده مادرشوهرش نزدیک یه ماه شبا میاد خونش میمونه حدود ۴ ساعت موقع خواب میره خونه خودش 

بعد خواهرم دیگه خسته شده باهاش بحث کرده دوست نداشته بیاد اینم بلند شده رفته خونش نفرینش کرده ایشالا زلال تر از اینی که هستی بشی (خواهرم یه مدته مریضه استراحت مطلقه)

بنظرتون خواهرم کار بدی میکنه ؟

اینم بگم این مادرشوهرش تا موقع جوونی بهش صلم میکرده آدم بدی بوده شوهر خواهرم پر میکرده و ...

اسی با اجازه ت

ببخشید دوستان سهمیه تاپیک هام تموم شده اینجا میپرسم

اگه کسی تو اینستا دنبال مون کنه و ما متقابل دنبالش نکنیم

پیام بفرسته

نگاه کنیم پیامشو 

می‌فهمه نگاه کردیم؟؟؟

برام اعلان اومد فلانی میخواد براتون پیام ارسال کنه

رفتم پیویش پیامشو دیدم

فهمیده دیدم؟؟؟

چرا یکی اینجا میگه میفهمه یکی میگه نمی‌فهمه🤔

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا دعوا کرده باهاش،مثل بقیه جوری نشون میداد که نمیخواد بره خونش،

ولی فقط دختراش،بیا بچه بزرگ کن،اون از پسر اینم از دختر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خب طبیعتاً اگه خونه هر کدوم از بچه هاش می‌رفت چندروز وهمش خونه یکی نمی‌رفت بهتر بود، بهرحال هرکس زندگی خودشو داره و ممکنه راحت نباشه وقتی همش مهمون بیاد. 

نمی‌دونم راستش ولی امیدوارم آدم وقتی پیر میشه نه بترسه از تنهایی نه وامونده بشه از کاراش و بتونه انجام بده و محتاج بقیه نشه مخصوصا اگر در جوان تر بودن اخلاق و زبان بدی داشته که بدتر چون هیچکس قلبا رغبت نمیکنه از آدم مراقبت کنه 

من خدایی نکرده شوهرم چیزیش بشه با خانواده شوهر کلا قطع رابطه میکنم کار درستی نیست ولی چیزایی دیدم ک ...

اخه ۵ تا بچه بزرگ داره ۳۰ ساله عروسشونه رفت و آمد کمه ولی قطع رابطه نه