2777
2789

خانم ها من واقعا گیج شدم 

کسی هست الان باردار باشه یا تازه زایمان کرده باشه ؟

من در بارداری قبلی مطب پیش دکتر میرفتم و گفت جنینم بریج هست پول گرفت برای سزارین و نامه داد اما زودتر از تاریخ دکتر کیسته اب ام پاره شد و اورژانسی سزارین شدم هم پول دادم هم شیفت بیمارستان عملم کرد    الان باردارم میخواستم وی بک کنم دکتر با توجه به شرایط ام گفته اصلا امکان طبیعی نداری و باید سزارین بشی 

اما میرم بیمارستان میگه باید نامه داشته باشی میرم مطب برای نامه میگه باید زیر میزی بدی ؟

الان که سزارین اجباری هستم نمیخوام مثل قبل الکی پول جدا بدم 

یعنی همه سزارینی ها پول جدا باید بدن .ولی اطراف من همه خانم ها سزارینی هستن و رفتن بیمارستان و عمل کردن اما اونا تهرانن ما قم هستیم 

الان چه طوریع ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

همه دکنرا الان پول جدا میکردم حتی منصفترین و خب ترین ها دستمزد جراح  زنان از ی پرستار تو اتاق عمل کمتره معلومه وقتی دولت بلد نیسنی مدیریت کنه مجبورن پزشکا دست کنن توجیب مریض بدبخت

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان دولتی رفتی؟همونجا نمیشه تشکیل پرونده بدی که دیگه نری مطب؟

رفتم درمانگاه بیمارستان ولیعصر قم پرونده تشکیل دادم که اخر خود دکتر عملم کنه امروز گفت اگه بخوای نامه بدم باید بیای مطب بیست ملیون بدی بعد نامه بدم 😭

بله اگه بیمه نداری باید پول بدی

نه لیمه دارم تکمیلی هم دارم دکتر گفت جدا باید پول بدم .هم از بیمارستان پول میکیرن هم بیمه هم زیر میزی 

سری قبل هم پول دکتر دادم تو مطب هم دکتر شیفت بیمارستان عملم کرد اصلا خوب نبود .

نمیدونم عزیزم من دولتی تهران آوردم دکتر شیفت عاااالی بود ولی بسپار به خدا ان شاالله اتفاقای خوب برات میوفته

نمیدونم عزیزم من دولتی تهران آوردم دکتر شیفت عاااالی بود ولی بسپار به خدا ان شاالله اتفاقای خوب برات ...

کدوم بیمارستان گلم ؟

شاید بیام اونجا اصلا 

این دوتا بیمارستان که گفتم تازه خصوصی هستن تو قم ولی افتضاح