2777
2789
نه دیگه این حد از خساستم خوب نیست واقعا بنظر من هر کس بسته به درآمدش باید تو مخارج شراکت کنه و دوطرف ...

خب منم منظورم همینه من واقعا چندشم میگیره از این ادما دوستم با پارتنرش رفته بود بیرون کلاس میذاشت که رفتن کافه دوتا نوشیدنی خورده و تموم این خرج میکنه فلان😂

کلا به نظر من تو فرهنگ ما اگه یه پسر واقعا بهت علاقه‌مند باشه ارتباط براش مهم باشه اهمیت قائل باشه ب ...

دقیقا از نظر من خب خرج کردن توان مالیشون و خسیس نبودنشون نشون میده متقابلا منم براش همینطورم از هدیه و گل و و و 

کلا گفتم بعضیا واقعا چندشن میرن بیرون دوتا کیک تو نایلون میکنن میدن دست طرف عین گداها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچی،رابطه قبلیش عین عابربانک بوده به من که رسیده خودشو میزنه به اون راه دریغ از یه هدیه کوچیک....

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
اونکه آره ولی من اگه طرفم توان مالیش خیلی زیاد باشه هم اجازه نمیدم خرج نت گوشیمو چمیدونم پوشاکمو ترم ...

خب بله عزیز قلبم من منظورم خسیس بودنشون از این لحاظ که دست و دلشون به یه شام و هدیه گرفتن نمیره من متنفرم از این ادما

خب بله عزیز قلبم من منظورم خسیس بودنشون از این لحاظ که دست و دلشون به یه شام و هدیه گرفتن نمیره من م ...

این آدمارو بنداز دور فقط ...چون نه تو براشون ارزش داری نه رابطتون

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نه هیچی،رابطه قبلیش عین عابربانک بوده به من که رسیده خودشو میزنه به اون راه دریغ از یه هدیه کوچیک... ...

از نظرم واقعا با اینطور ادم های بخیل رابطه رو ادامه ندید این ها بعد ها وقیح تر هم میشن مال من بخدا یه جور هوام داره انگار شوهرمه از پول و هرچیزی گرفته تا ماشینش دستمه دندونام کامپوزیت کرد و و….

من یک روزم با همچین ادم هایی دهن به دهن نمیشم حتی اجازه نمیدم ب خودم باهاشون حرف بزنم 

من مونده نیستم خودم ماشین دارم کلی طلا دارم از به خودم رسیدن و عمل بینی گرفته تا….نه اینکه بگی دارم میچاپم و میگیرم ازش من به اندازه خودم دارم ولی این احترام دو طرفست من هم مهمونش میکنم هدیه میخرم گل میخرم 

این آدمارو بنداز دور فقط ...چون نه تو براشون ارزش داری نه رابطتون

دقیقا نه عزیزم من منظورم خودم نیست خداروشکر پارتنرم یه جور هوام داره از هرلحاظی ماشینش دستم دندونام کامپوزیت کرد و..نه اینکه بگی من نیاز دارم به پول و من میگم نه من به اندازه خودم دارم ماشین دارم کلی طلا هزینه عمل بینیم هرچیزی که پس انداز دارم مال خودمه و این احترام و هدیه خریدن دعوت کردن متقابله اما درکل نمیزارم که طرف مقابلم برام ارزش قائل نباشه و چیزی نخره 

این توان مالیش رو مشخص میکنه دو روز دیگه ادمهای خسیس تو زندگی یه لقمه نون که میارنم منت میزارن

اگه نامزد  یا کسی باشه ک بخوام باهاش ازدواج کنم توقع دارم برام خرج کنه

ولی اگه فقط صرفا رابطه ی دوستی باشه اصلا 

پسرا ک الکی خرج نمیکنن توقع رابطه دارن

اگه با رابطه داشتن اوکی ک بزار خرج کنه اگه نه ک فقط در حد حساب کردن رستوران و کافه و اینا

خودم اصلا موافق رابطه ی جنسی نیستم و رابطه باید حد و مرز داشته‌ باشه از نظرم

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

خوب طرف مقابل مرده هالو که نیست ،وقتی نسبتی باهاش نداشته باشی و منفعت هم نداشته باشی خرج صفرتاصد بده

بهترین نوع همون ازدواج هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اگه نامزد یا کسی باشه ک بخوام باهاش ازدواج کنم توقع دارم برام خرج کنهولی اگه فقط صرفا رابطه ی دوستی ...

بله عزیز دلم کاملا درست میگی ولی بعضی ها حتی پول یه کافه رفتن یه هدیه دادن براشون زوره من چندشم میشه 

یارو میره دوتا کیک تو نایلون میکنه میاره این یعنی چی 

من بمیرم واقعا با این ادم ها همکلام نمیشم خرج کردنشون توان مالیشون نشون میده هیچی عین خسیس بودن بد نیست 

خوب طرف مقابل مرده هالو که نیست ،وقتی نسبتی باهاش نداشته باشی و منفعت هم نداشته باشی خرج صفرتاصد بده ...

عزیز دلم بعضی ها حتی پول یه کافه رفتن براشون زوره هدیه دادن زوره اینا چندشن هرچند مال من بحثش جداست من فکر نمیکنم کسی عین این باشه🫠

از نظرم واقعا با اینطور ادم های بخیل رابطه رو ادامه ندید این ها بعد ها وقیح تر هم میشن مال من بخدا ی ...

چند روز دیگه تولدمه ببینم چیکارمیکنه،حرکت درستوحسابی نزنه تموم میکنم چون به قول شما ادم لنگ یه کادو نیست که ولی اینکار ارزش و احترام گذاشتن به پارتنر و رابطس وگرنه هیچکس بایه هدیه تاجر نشده

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
عزیز دلم بعضی ها حتی پول یه کافه رفتن براشون زوره هدیه دادن زوره اینا چندشن هرچند مال من بحثش جداست ...

پارتنر شما شغلش چیه!!!! برای من کارمنده