2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه در حد توانش خرج کرده، ولی منم سعی کردم متقابلا جبران کنم قرار نیست خرج زندگی منو اون بده

احسنت قبول دارم ولی بعضیا واقعا بخیلن حتی یه رستوران رفتن و هدیه خریدن براشون خیلیه من این و میگم

وگرنه مال خودم از همه لحاظ از پول و شارژ گرفته تا لباس و هرچی کافیه بگم فقط

ماشینشم میده بهم 

وقتی با همسرم دوست بودم برام هزینه میکردن و برام مهم بود چون منش مالی مرد معلوم میشهمنم هزینه میکردم ...

ایولا کیف کردم خب بعضیا واقعا زورشون میاد یه رستوران رفتن و هدیه خریدن و گل دادن اینا واقعا براشون زیاده من از این لحاظ میگم

هرچیزی متقابلا خوبه 

احسنت قبول دارم ولی بعضیا واقعا بخیلن حتی یه رستوران رفتن و هدیه خریدن براشون خیلیه من این و میگموگر ...

نه دیگه این حد از خساستم خوب نیست واقعا 

بنظر من هر کس بسته به درآمدش باید تو مخارج شراکت کنه و دوطرفه باشه

چه پارتنر خوبی، پایدار باشید

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊

قبل ازدواج در ارتباط بودم سوغاتی و کادو تولد و ولنتاین و اینا بودهر موقع هم میومدن دیدنم گل میگرفتنا ...

خب منم منظورم همیناست برای بعضیا یه رستوران رفتن و کادو گرفتن و گل گرفتن زوره 

من متنفرم از این ادم ها 

و خب من منظورم این نیست طرف رو برای چاپیدن بخواییم متقابلا هدیه دادن و خرج کردنم هست

من تو رابطه نیستم ولی اطرافیانم هست اره دیدم خرج می‌کنننه اینکه اینا مدام درخواست کنن خود طرف مقابلش ...

بله من خودم هم همین منظورمه بعضی ها هدیه گرفتن حتی یه رستوران رفتن براشون زوره همه چیز به رابطه ختم نمیشه قطعا خرج کردن توان مالی طرف رو مشخص میکنه و این هدیه دادن و هرچیزی متقابله 

دقیقا خودم اینجوریم و پارتنرم از همه لحاظ هوام داره هرچی بخوام میگیره از پول تا….

ماشینش و میده هزینه کامپوزیتم و و و

کلا سوال پرسیدم

تو رابطم در حد کافه رفتم و نهار خودش حساب میکنه. مگه نسبتش باهام چیه انتظار داشته باشم خرج پوشاک و ز ...

نه عزیز دل من منظورم اینا نیست هرچیزی قطعا متقابله و من نگفتم بیاد مثل شوهر ادم باشه هرچند پارتنر من انگار همسرمه چون بیش از اندازه هوام داره و من ازش درخواست نمیکنم که بخواد بهم پول بده یا چیزی ولی کلا میگم 

بعضی ها حتی پول یه رستوران شارژ و هدیه دادن براشون زوره 

بله من خودم هم همین منظورمه بعضی ها هدیه گرفتن حتی یه رستوران رفتن براشون زوره همه چیز به رابطه ختم ...

کلا به نظر من تو فرهنگ ما اگه یه پسر واقعا بهت علاقه‌مند باشه ارتباط براش مهم باشه اهمیت قائل باشه برات خرج میکنه چون تو فرهنگ ما اینجوری جا افتاده خرج با مرد هست اینکارو میکنه

مگر اینکه خسیس باشه یا رابطه براش اونقدر مهم نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من با نامزدم که دوست بودم اصلاااا اگه میخواستم اجازه نمیدادم پول لباس و نت منو بده مگه وظیفه ای داره ...

نه عزیز دل من منظورم اینه بعضی ها حتی زورشون میاد یه رستوران ببرن یه هدیه بخرن این واقعا ارزش نداره طرف باهاش تو رابطه باشه هرچیزی متقابله و خرج طرف مقابل تپان مالیش روهم مشخص میکنه

نه عزیز دل من منظورم اینه بعضی ها حتی زورشون میاد یه رستوران ببرن یه هدیه بخرن این واقعا ارزش نداره ...

اونکه آره ولی من اگه طرفم توان مالیش خیلی زیاد باشه هم اجازه نمیدم خرج نت گوشیمو چمیدونم پوشاکمو ترمیم ناخنمو چمیدونم اینارو بده ولی اگه آدمیه که یه شاخه گل برات نمیخره تولدتو یادشم نمیمونه تو دوستی یه شام مهمونت نکرده اصلا جدی راجع بهت فکر نمیکنه که برات هزینه هم نمیکنه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

همیشه در حد توانش خرج کرده، ولی منم سعی کردم متقابلا جبران کنم قرار نیست خرج زندگی منو اون بده

من منظورم خرج زندگی نیست بعضیا حتی یه رستوران رفتن یه هدیه گرفتن براشون زوره میذن تا مغازه میبینی دوتا کیک خریدن اوردن خیلی چندش اوره خرج کردن هرکس توان مالیش مشخص میکنه و این متقابله 

من پارتنرم از هر لحاظ یه جور هوام داره انگار شوهرمه من نه اینکه بگی مونده پولم خودم ماشین دارم خودم بینی عمل کردم کلی طلا دارم و حالا هرچی ولی در کل یه جور عجیبی پشتمه من منظورم اینه میگم یعنی هستن کستیی که هوامونو داشته باشن هزینه کامپوزیت دندونام داد ماشینم میبره درست میکنه ماشینش دستمه و و و 

کلا گفتم