2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رابطه نیستم ولی وقتیم بودمنذاشتم خرج کنه چون انقدر اشغالن بعدش توقع دارن....

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ما یه مدت کوتاهی هم محرم بودیم هیچی خرج نکرد

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

قبل ازدواج در ارتباط بودم سوغاتی و کادو تولد و ولنتاین و اینا بود

هر موقع هم میومدن دیدنم گل میگرفتن

این چیزایی هم ک اینجا میگن نبود 

من اصلا رابطه جنسی نداشتم قبل عروسی حتی با همسرم 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من تو رابطه نیستم ولی اطرافیانم هست اره دیدم خرج می‌کنن

نه اینکه اینا مدام درخواست کنن خود طرف مقابلشون انجام میده از خرید کادو و شارژ تا زدن پول به حسابشون

اینجوری نیست که بگی حتما رابطه ج دارت من از نزدیک میبینشون همه‌اشون اینجوری نیستن رابطه داشته باشن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تو رابطم در حد کافه رفتم و نهار خودش حساب میکنه. مگه نسبتش باهام چیه انتظار داشته باشم خرج پوشاک و زندگیمو بده؟من تو این موارد خیلی خودمو دست بالا میگیرم و دوس ندارم طرف فکر کنه خدایی نکرده تو خونه بابام مشکل مالی دارم

من با نامزدم که دوست بودم اصلاااا اگه میخواستم اجازه نمیدادم پول لباس و نت منو بده مگه وظیفه ای داره؟! مناسبتی بود کادو میگرفت یا شام بیرون میرفتیم یا مسافرت و تفریحی میرفتیم با اون بود وگرنه غیر این خودمم دوس ندارم

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻