2777
2789
عنوان

واقعا برای پزشکی قبول شدن باید به مافیا وصل باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 50 پست
نظرم منفیهالان که میدونین ظرفیت پزشکی چقدر زیاد شدهدیگه قبولیش خیلی راحت شده البته که با سهمیه خیلی ...

اره خیلیییی راحت😂

شما معلومه رشته ات تجربی نیست یا سنت کمه که این طور فکر میکنی

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نظرم منفیهالان که میدونین ظرفیت پزشکی چقدر زیاد شدهدیگه قبولیش خیلی راحت شده البته که با سهمیه خیلی ...

پس شروع کنم .... تردید دارم یکم ... میترسم از وقت دوتا بچه کوچیکم بزنم ولی قبول نشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلیییی راحت😂شما معلومه رشته ات تجربی نیست یا سنت کمه که این طور فکر میکنی

من سال ۹۲ پزشکی قبول شدم البته

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

سهمیه رتبه در سهمیه داره و جای شمارو تنگ نکرده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

پس شروع کنم .... تردید دارم یکم ... میترسم از وقت دوتا بچه کوچیکم بزنم ولی قبول نشم

واسه شروع که هیچ موقع دیر نیست ـ

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

یا دوتا بچه تازه میخوای درس بخونی؟ 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که ظرفیت‌ها زیاده شده حدود ۱۵۰۰۰ هزارتاست که بخش زیادیشم تعهدیه، کل شرکت‌کننده‌ها هم ۵۰۰ هزارتا

کل پزشکی رو هم که در نظر بگیریم، از هر ۱۰۰ نفر ۳ نفر قبول میشن، خیلی راحت رو به چنین چیزی نمیگن