2777
2789
عنوان

واقعا برای پزشکی قبول شدن باید به مافیا وصل باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 50 پست
سهمیه رتبه در سهمیه داره و جای شمارو تنگ نکرده

عه بس کنید این حرف مسخره رو چه جوری وجدانتون اجازه میده با رتبه خدا هزارتون برید پزشکی اگه مغزشو داشتید خب رتبه تون بهتر میشد وقتی بلد نیستید میرید دکتر میشید. گند میزنید تو مملکت

اره ارواح عمت اقا دکتر انقد بیکاره اومده سایت زنونه😂

کمترین اهمیتی برام نداره شما باور کنین یا نه

برای حضورم توی این سایت هم فراموش کردم ازتون اجازه بگیرم.  

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه بس کنید این حرف مسخره رو چه جوری وجدانتون اجازه میده با رتبه خدا هزارتون برید پزشکی اگه مغزشو داش ...

من که ندارم ولی نوشتم جای کسی تنگ نشده سازمان برای بچه های خودش صندلی اضافه کرده و اصلا با ما رقابت نمیکنن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من سال ۹۲ پزشکی قبول شدم البته

آقای دکتر سایت زنونه نیا به دردت نمیخوره 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیست و شش

اینکه دوتا بچه کوچیک داری و ۷ سال باید دانشجو باشی و چند سال اخر شیفت شب بمونی خیلی سخته واقعا تایم زیادی ازت میگیره فقط قبول شدنش نیس دانشگاه رفتنش سخت تره

توکه میخوای بخونی بهتر نیس بری فرهنگیان ؟ اینجوری به بچه هات هم بیشتر میرسی

سهمیه رتبه در سهمیه داره و جای شمارو تنگ نکرده

یه دانشگاه ۱۰۰ تا صندلی داره، میاد میگه x تاش رو میدم به سهمیه، اگر این سهمیه‌بازی‌ها نبود با رقابت عادلانه کل ۱۰۰ صندلی برای کل افراد دردسترس بود، با سهمیه x-100 صندلی 

پس نگین سهمیه جای کسی رو تنگ نکرده، خیلی ساده‌ست فهمیدنش

یه دانشگاه ۱۰۰ تا صندلی داره، میاد میگه x تاش رو میدم به سهمیه، اگر این سهمیه‌بازی‌ها نبود با رقابت ...

نه اتفاقا ۱۰۰ + x هست که پولشو خود سازمان که سهمیه داره میده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من که ندارم ولی نوشتم جای کسی تنگ نشده سازمان برای بچه های خودش صندلی اضافه کرده و اصلا با ما رقابت ...

😂😂سازمان صندلی خریده برده گذاشته توی تک تک دانشگاه‌های ایران؟

عزیزم صندلی یه المان نمادینه، منظور از صندلی اونی نیست که روش میشینی، یعنی ظرفیت و زیرساخت آموزش دانشجو، استاد متبحر و کافی، خوابگاه و ...

چرا انتخابت پزشکیه؟

رشته‌های مناسب دیگه‌ای هم هستن

صادقانه بخوام بهت بگم تجربی داوطلب زیادی داره رقابت بیشتری داره مخصوصا برای علوم پزشکی و درنتیجه قبولیش سخت‌تره

شما هم که انگار متاهلی دوتا هم بچه داری برات سخت‌تر میشه شرایط

الان کنکوری‌ها کم کمش روزی چهار پنج ساعت میخونن که خب ساعت مطالعه بالایی هم اونقدرا محسوب نمیشه

تکلیف خود کنکور هم هنوز مشخص نیست معلوم نیست تاثیر معدل رو چیکارش کنن تغییر بدن یا ندن

اکه اگه ندن تاثیر قطعی باشه سخت‌تر میشه دوباره باید کلی درس رو نهایی امتحان بدی

خود پزشکی درس‌هاش به هرحال سختی خودشو داره دوران تحصیلش طولانی شیش هفت سال میخونی تازه میشی پزشک عمومی

شیفت‌های سنگینش که جدیدا خبرش پیچیده هم هست

اون بت آرمانی که جامعه از پزشکی ساخته رو نبین واقع بینانه تصمیم بگیر ببین میخوای این شرایط رو میتونی از پسش بربیای شروع کن

میتونی به رشته‌های دیگه هم فکر کنی مقایسه کنی تصمیم بگیری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه اتفاقا ۱۰۰ + x هست که پولشو خود سازمان که سهمیه داره میده

نه بابا

ترجیح میدم با کسی که خودش رو زده به اون راه بحث نکنم، کسی که از سهمیه استفاده میکنه خودش میدونه وضعش چیه، نیاز نیست ما چیزی بگیم

😂😂سازمان صندلی خریده برده گذاشته توی تک تک دانشگاه‌های ایران؟عزیزم صندلی یه المان نمادینه، منظور ا ...

همون منظورم هست از صندلی و بله توی تک تک نیست اندازه کسانی که سهمیه دارن هست