2777
2789
عنوان

واقعا برای پزشکی قبول شدن باید به مافیا وصل باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 50 پست
نه اتفاقا ۱۰۰ + x هست که پولشو خود سازمان که سهمیه داره میده

اگر دانشگاهی بجای ۱۰۰ صندلی هنوزم جا داره و میتونه برسه به ۱۵۰ صندلی باز هم اون ۵۰ صندلی حق رتبه هایی هست که سر مرز هستن و بخاطر اتمام ظرفیت قبول نشدن مثلن به فرض دانشگاه ها به اندازه ۱۰۰ صندلی جا دارن و به فرض تا حدود رتبه ۳۰۰۰ میتونن پزشکی دولتی و آزاد و پردیس قبول بشن و بعد از رتبه ۳۰۰۰ دیگه کسی قبول نمیشه خب این تا اینجا بعدش دانشگاه میگه من میتونم ۵۰ صندلی باز هم اضافه کنم به اون صندلی پس یعنی پنجاه نفر باید از رتبه های بالای ۳۰۰۰ بردارن که اتفاقا با سواد هستن و تلاش کردن و زحمت کشیدن نه اینکه بیاد از رتبه ۹۵۰۰۰ برداره به اسم سهمیه .... 

چرا انتخابت پزشکیه؟رشته‌های مناسب دیگه‌ای هم هستنصادقانه بخوام بهت بگم تجربی داوطلب زیادی داره رقابت ...

مرسی از اینکه اومدی تاپیکم و وقت گذاشتی و نظرت رو گفتی ... اره سخته ولی من عاشقشم .. البته نمیدونم بهش میرسم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کی گفته
😐😂 رتبه ام خوب شد الانم دانشجوی پزشکی ام شکر خدا
سهمیه هیچی مافیا هم هیچی
اینا بهانه هست...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه کی گفته😐😂 رتبه ام خوب شد الانم دانشجوی پزشکی ام شکر خداسهمیه هیچی مافیا هم هیچیاینا بهانه هست.. ...

یکم بیا از سال کنکورت بگو و تجربه هات .. ثواب میکنی 

یکم بیا از سال کنکورت بگو و تجربه هات .. ثواب میکنی

خب من از دهم میخوندم خب ولی دوازدهم اعصاب و روان همه چیم به .. رفت درگیر افسردگی شدم یادمه این موقعا پارسال یه گوشه می تمرگیدم و به افق زل میزدم
اما درسمو بهر بدبختییی بود خوندم
نه ساعت مطالعه ام بالای 10 بود نه مشاور داشتم..فقط خدا و خانواده و تلاش هایی ک برام میکردن! یه مدت خیلی کوتاه رفتن پانسیون مطالعاتی
تجربه ام این شد: برنامه ریزی درست، اگر نیاز به مشاور دارید یدونه خوبشو بگیرید، به صد در صد حرفای مشاورتون اعتماد نکنید( مثلا من مثل پسرا همش کار خودمو میکردم به کسی اهمیت نمیدادم، خودم تصمیم میگرفتم سبک سنگین میکردم میرفتم جلو. اما خیلی از دخترا صد همه چی رو میسپرن به مشاور و دیگه تفکری در برنامه ریزی و درس خوندن نمیکنن)
یه تجربه دیگه هم من یه قطره قهوه برای کنکور نخوردم. نه قهوه نه کافئین، اوج کارم چایی بود اونم دو فنجون در روز فوووقش
به خواب برسید چون حافظه رو قوی میکنه
شبا زود بخوابید
تست تشریحی حل کنید مطالب تثبیت میشه
موبایل رو شده بسوزونید ، نت همراه نداشته باشید_ وقتی نت وای فای باشه خود به خود دسترسی بهش سختتره، مودم 24 ساعته روشن نباشه_ اینجوری پای موبایل نمیرید
اینستام رو کلاس نهم حذف کردم..تلگرام هم نداشتم
به خدا پیوند بزنید خودتونو( اشتباهی ک من کردمو نکنید)
نهایی ها رو جدی بگیرید( من وسطاش بریدم ولی شما ادامه بدید باور کنید نتیجه میگیرید)
از حاشیه و کانال های صد من یه غاز دور باشید. چیزای مهم رو مدرسه معمولا یا اخبار اعلام میکنه
و نهایتا خوب درس بخونید و از مقایسه بپرهیزید
سوال داشتید در خدمتم حیح

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اهان راستی اینقدر سر رتبه و سهمیه حرص نخورید
مقایسه کردن فقط نابودتون میکنه