2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی غم انگیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 65 پست

سوفیا جان مادرت منظورش بی ارزش کردن شما نبوده ترسیده تنها بمونی. 

دوست پسر داشتن هم سن نداره که. اگر کار خوبیه الان انجامش بده. اگر غلطه که خوب حسرت نداره.

سعی کن فعالیتهای فوق برنامه داشته باشی شاید کسی پیدا شه. 

یعنی شوهر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زندگیت نهایتو استفاده رابکن ثبن نام کن باشگاه بدنسازی هر روز برو اونجا کلی ورزش گن روحیه اتم عوض میشه تازه....من میفهمم تو چی میگی چون شرایطتو داشتم بعدشم اینهایی گ میگن مستقل شو و ب زندگیت تنوع بده آخه کدوم پدر مادری میذارن دخترشون تو سن ازدواج تنها زندگی کنه ایشون دومیش باشه؟

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌

عزیزم از ته دلم برتت دعا میکنم انشاءلله خیلی زود از تنهایی درمیای و با یکی که واقعا دوسش داری و دوست داره ازدواج میکنید و یه عمر کنار هم خوشبخت زندگی میکنید اونوقت عوض همه این سال هایی که تنها بودی درمیاد 

خیلی چیزا هست که می تونه حالت رو عوض کنه مطالعه کن تفریح کن برای خودت پول خرج کن ورزش در حد یه پیاده روی ساده اما طبق برنامه. از برنامه های ساده شروع کن. تعاملت رو با آدمای دور و برت بیشتر کن

خدایا شکرت شکرت شکرت.
بقیه حرفه دلم رو زدی...نمیدونم چیکار کنم

اینو مطمئن باش عزیزم انقد کاربرای اینجا مشکل دارن که شما اولیش نیستی... در ضمن این اصلا مشکل نیست یه خورده روابط عمومیت ضعیفه... که کاملا قابل حله 

میخوام عاشق بشم اما.... 
از زندگیت نهایتو استفاده رابکن ثبن نام کن باشگاه بدنسازی هر روز برو اونجا کلی ورزش گن روحیه اتم عوض ...

مرسی عزیزم از راهنمایی و دلداریت...

منظورتو از این جمله متوجه نشدم

بعدشم اینهایی گ میگن مستقل شو و ب زندگیت تنوع بده آخه کدوم پدر مادری میذارن دخترشون تو سن ازدواج تنها زندگی کنه ایشون دومیش باشه؟

مرسی عزیزم از راهنمایی و دلداریت... منظورتو از این جمله متوجه نشدم بعدشم اینهایی گ میگن مستقل ش ...

یکی کاربرها ب شما پیشنهاد داد مستق بشی من گغتم آخه خانواده ها اجازه نمیدن ....

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌
سوفیا جان مادرت منظورش بی ارزش کردن شما نبوده ترسیده تنها بمونی.  دوست پسر داشتن هم سن نداره ک ...

منظورم این نبود که دوست دارم دوست پسر میگرفتم

منظورم این بود که شاید به جایی میرسیدم باکسی

مثل بقیه دخترا که دوست میشن ازدواج خوب میکنن

مثلا چه فعالیت هایی

منظورم این نبود که دوست دارم دوست پسر میگرفتم منظورم این بود که شاید به جایی میرسیدم باکسی مثل بقی ...

کلاس زبان مثلا. خیریه ها. و امثال اینا جایی که با افراد جدید آشنا بشی.