2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی غم انگیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 65 پست
فدات😆

😍😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااافن هم خیلیییا تو زندگیشون مشکلات خیلی خیلی بد دارن ک این مشکلاتی ک اینجا گفتن در مقابلش هیچهههه ...

بنظر من نمیشه مشکلات رو مقایسه کرد‌.

بستگی به سطح تحمل آدم ها داره.

ممکنه یکی بزرگترین دغدغه‌اش شکستن ناخنش باشه؛ یکی هم مشکلات خانواده‌اش.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
بقیه حرفه دلم رو زدی...نمیدونم چیکار کنم

بقیه عمرمونم همینطور با دیدن این صحنه ها میگذره باخوشی هایی ک فرداش از دماغمون نیاد بیرون

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌
خب غم انگیزش کجاست؟ 

غم انگیز اینجاست که سی سالمه از نوجونی مادرم میگفت با هیچ پسری دوست نشیااااااااا میگن دختر ..... هستیا کسی نمیگیرت...منم همیشه دوستامو نگا میکردم و حسرت میخوردم که یه نفرو دارن باهم حرف عاشقا میزنن دردو دل میکنن تنها نیستن...ولی من بعد این همه خودمو نگه داستم هیچی نشد حالا تازه متلک ترشیده میخورم

هیچ خوشی نکردم..بعد مادرم که خودش همینا رو هم گفت هیچ ارزشی برام قایل نشد یه خواستگاراومده بودگفتم خوشم نمیاد ازش گفت به جهنم که خوشت نمیاد

غم انگيز تر از شرايط حال حاضر من وجود نداره فردا ميرم روانشناس كم اوردم...

بدتر از اینم هست.اونایی که با کلک یا زور میبرنشون بیمارستان روانی. کسی که با پای خودش میره روانشناس که عاقله. 

غم انگیز اینجاست که سی سالمه از نوجونی مادرم میگفت با هیچ پسری دوست نشیااااااااا میگن دختر ..... هست ...

یه وقت ساده نشی واسه حرف این و اون با ادمی که دوست نداری ازدواج کنیاااا۰ به نظر من شما که در امد داری یه همتی کن و پافشاری کن مستقل شو یه تنوعی به زندگیت بده۰ مردا از دور خوشن به این لاو ترکوندنای بقیه حساس نشو که ۹۰ درصدش دروغه۰ فدای سرت که کسی تورونمیخواد از بی لیاقتیشونه خودت به خودت عشق بورز

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!