2777
2789
عنوان

موفرفریا بیاین لطفا

116 بازدید | 20 پست

سلام من موهامو مصری کوتاه کردم یعنی اگر سشوار بکشم یه کوچولو بالاتر از سرشانه هست،اول میخواستم برم کراتین کنم ولی چون تجربه ی دفعه ی قبلم از کراتین جالب نبود پشیمون شدم ،حالا من موهام وقتی از حمام میام خیلی فرخوشگلیه ولی وقتی خشک میشه وز میشه برس هم که میکشم فرهاش از بین میره و پف میکنه😐

حالا چی به موهام بزنم که اون فر همون طور بمونه فقط روغن آرگان نگید که زدم جواب نداده لطفا هر محصولی گفتید مارکش هم بگید ممنون

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

توی اینستا دیدم محصولات مختلف میگن اما مثلا شامپویی که میگن ۸۰۰ تومنه من میخوام یه قیمت معقول باشه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من عاشق پسر مو فرفری امبرادر نداری ایا بدیش به من؟خودم خرجش رو هم میدم و خونا و ماشینم براش می ...

اتفاقا چرا یه داداش خیلی خوشگل دارم مجرده😅

بعد حموم فرفری هاتو با کرم مو استایل کن یعنی انگشت پیچ کن

بزن نت میاره برات

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بعد حموم فرفری هاتو با کرم مو استایل کن یعنی انگشت پیچ کنبزن نت میاره برات

خب همون کرم مو چه مارکی خوبه؟توی حموم ماسکی لازم نیست بزنم که وز نشه

چند بدم داداشتو بهم میدی؟همسر عزیزم چند سالشه؟وای دلم خواست

شما چندسالته؟تا بگم بهم میخوره سنتون یا نه؟

خب همون کرم مو چه مارکی خوبه؟توی حموم ماسکی لازم نیست بزنم که وز نشه

تو حموم ماسک مو اسکالپیا بزن

بیرون حمام کرم موی مخصوص مو فر بزن برند خاصی مدنظرم نیس 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
شما چندسالته؟تا بگم بهم میخوره سنتون یا نه؟

۲۰ و خورده ای هستم

قدم بلنده موهام صافه و خرمایی

تک دخترم بابام پولداره

اخلاقمم خوبه اروم و صبور و خوش خنده و مهربون و کم توق هستم

هنرمندم حرفه ای عکاسی و نقاشی میکنم

از زندگی فقط یک شوهر قد بلند مو فرفری میخوام😂

تو حموم ماسک مو اسکالپیا بزنبیرون حمام کرم موی مخصوص مو فر بزن برند خاصی مدنظرم نیس

مرسی عزیزم