2777
2789

همسنید

دوتاتون لیسانس دارید

خونه داره اما ماشین ن

کارشم آرایشگریه ولی مدرکشو گذاشته بره سرکار دولتی

درامدش کمه و برای عقد حداقل ۵۰ تومن میخوایم

اگه کسی با این شرایط بخوادتون و اخلاقشم همونی باشه ک بخواین کمکش میکنید از‌نظر مالی ک عقد کنید؟

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر اخلاقش خوبه دوستش دارم دوستم داره از لحاظ فرهنگی و خوانوادگی و کلا... همه چیز بهم بخوریم بله کمکش میکردم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

این خونه داره خیلی خوبه. در مورد شغلش هم خب نظر خودت و خانوادت مهمه. اگه اخلاقش خوبه اهل دود و دم نیست بد گمان نیست با خونوادت صحبت کن و تصمیم بگیر مثل من نشه خوب که همدیگه رو شناختیم و عاشق هم شدیم اومد خاستگاری خونوادم ردش کردن😑

این خونه داره خیلی خوبه. در مورد شغلش هم خب نظر خودت و خانوادت مهمه. اگه اخلاقش خوبه اهل دود و دم نی ...

همه چیش الحمدلله خوبه فقط دستش کمی تنگه وضعیت مالیشون معمولیه

من الان متوجه قسمت آخر سوالت شدم. به هیچ عنوان کمک نمیکردم چون حس بدی بهم میده. اگه خیلی دوسش دارم و ...

آخه ۶ ماهه صبر کردیم شرایطش بهتر نشد احتیاج ب پول داریم برای زدن حرکتی اون خونه داره و نصف وسایل خونه باید عقد کنیم خسته شدیم از دوری همدیگه

آخه ۶ ماهه صبر کردیم شرایطش بهتر نشد احتیاج ب پول داریم برای زدن حرکتی اون خونه داره و نصف وسایل خون ...

وقتی توی ماه نتونسته 50تومن جمع کنه چطور میخوای تو زندگی کم نیارین؟ از خرج و مخارج خبر دارین؟ عشق و علاقه خیلی مهمه اما واقعا کافی نیست من بودم بهش مهلت میدادم خودشو بهم ثابت کنه