2777
2789
عنوان

امان از آدم های

77 بازدید | 8 پست

امان از آدم های پولدار ! درسته پول لازمه ، خوبه ، ولی گاهی اوقات ، که نه خیلی اوقات ، آدم رو تبدیل به یه موجود پلید می کنه ، یه جوری به آدم های دیگه نگاه می کنند که انگار بقیه ناقص الخلق و یا پست هستند . درسته فقیرم ، اما گاهی این فقر رو به پولدار بودن اون شکلی ترجیح میدم . همه ما انسانیم ، فقیر باشیم یا ثروتمند ، زشت باشیم یا زیبا ، پیر باشیم یا جوان ، موفق باشیم یا شکست خورده ، نهایتا ، در آسمان ها ، ارزش ها خیلی فرق می کنه ، مرگ که برسه ، بالطبع ، متوجه میشیم ،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ، متاسفانه ،

نقطه ی مقابلش هم شرم و خجالت از فقره....

به نظرم اشتباه ترین حسی که به آدمها القا شده در طول تاریخ این بوده که از نداریشون باید خجالت بکشن...

پنهان کنن و پنهان بشن ...

در حالی که افراد فقیر باید فریاد بزنن و حقشون رو بخوان...

متاسفانه فراموش کردن

اصلا به مرگ ورفتن فکرنمی کنند همش مال ومادیات براشان مهمه.خاک توسرشان برای ماده پرستی شان..توفکراین نیستن که روزی به دردومرضی گرفتاربشن که صدهامیلیاردشون نتونه درمانشان کنه..بدبختن وفریب خوردن زرق وبرق دنیا اند..

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

نقطه ی مقابلش هم شرم و خجالت از فقره....به نظرم اشتباه ترین حسی که به آدمها القا شده در طول تاریخ ای ...

خوب ، این بحث مفصلیه ، ولی اگه الان میبینی که افرادی از فقر ، خجل هستند ، به خاطر خود فقر نیست ، در گذشته خیلی ها بودن که زاهدانه زندگی می کردند ، دیر های مسیحی ، خوانگاه های زردشت معابد بودا ، دراویش و ... 

چیزی که هست ارتباطی هست که ارزش وجودی رو به مسایل مادی پیوند داده ، برای مثال ، خودرو ، وقتی ارزش یک خودرو به ارزش فرد متصل میشه ، به عبارتی مادیات جزو ارزش وجودی یک موجود زنده میشه ، این اتفاق می افته ، دوران جدید ، دوران مادیات هست ، نمی‌دونم این وضع به کجا ختم میشه ، ولی مطمئن هستم که  جبر تکراری تاریخ ، دوباره بشر رو به جان هم میندازه