2777
2789
چندوقته سفارش دادی؟؟معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن کامنتای منفی هم پاک میکنه

۱۲ اسفند امروز ارسال کردن فک نکنم برای عید دستم برسه

اره پاک میکنن خاک بر سرا

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رابطه با تاپیکی که منو صدا زدین و بستینش😂

اینکه انقدر باعث فشار خوردن شما شدم تا ۴ صفحه تایپ کنید تحسین برانگیزه

ولی راجب مدرک تحصیلیتون حرف زدین؟

من نمیخوام راجب خودم شو اف کنم

ولی کارشناس دوخت مگه مدرک تحصیلیه خانم؟

پز چیو دارین میدین دقیقا😂

شما اگه جنم داشتی ک سطح سواد و فرهنگت انقد پایین نبود

ایشالا ک یه موفقیتی پیدا کنی تا فشار خودتو توی سایت پیاده نکنی

یا حق

در رابطه با تاپیکی که منو صدا زدین و بستینش😂اینکه انقدر باعث فشار خوردن شما شدم تا ۴ صفحه تایپ کنید ...

ایشالا خودتم یه ذره شعور و عقل داشته باشی نیایی یه خانم رو مسخره کنی البته که دریا با دهن سگ نجس نمیشه.خب بفرما راجب خودت شو اف کو ببینم چیزی داری😂خوب سوختیاااا.

شما خاله زنکا خوشتون از زن مستقل و زرنگ نمیاد،میترسید.(هرچند که ما دنبال جلب توجه برای ترنسایی چون تو نیستیم)

بله که مدرک تحصیلیه احمق.انقد نشستی تو خونه و خاله زنک بازی دراوردی از دنیایی بیرون و درس خوندن هیچی نمیفهمی خیلیم مدرک معتبر پردرامدی هستش.خداروشکر عرضشو داشتم درسشو خوندم دارم ادامشم میخونم سرکارم میرم دستمم تو جیب خودمه مثل تو احمق بیکار نیستم😂درده من خانم کاری رو سر مرد خاله زنکی مثل تو که نهایت هنرش کامنت گزاشتن تو سایتای زنونه‌س.

من مثل خانمای دور برت نیستم من یه حرف بشنوم صدتا جواب براش دارم توقع داشتی ساکت شم و چیزی نگم بهت😂

ولی از مدرکم سوختیااااااا

راستی مرتیکه اگه پاره شدی با حرفام من دوخت و دوز بلدم

به امید نابود شدن مردای نی نی سایتی و بی غیرت کل دنیا✋🏻

کردستان✌🏼🕊️