2777
2789
عنوان

حالم ازغذا و بوی غذا بهم میخوره

265 بازدید | 16 پست

هفته هشتم بارداریم هست از هفته ۵ بارداریم تا الان هیچی نمیتونم بخورم فقط دوغ و یکم برنج خالی حدود ۳ قاشق از لبنیات و گوشت و مرغ و مخصوصا تخم مرغ بیزارم و نگاهشون میکنم تهوع میگیرم چ برسه بخوام بخورم احساس میکنم بدنم ضعف داره نمیتونم هرچیزی رو بخورم  ب نظرتون چیکار کنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا اخر 4ماهگی همینجوری بودم از غذاهای خودم متنفر بودم 

قرص دمیترون بخور. زنجفیل خوبه. ولی طبیعیه دیگه.

من مادرشوهرم برام غذامیاورد و رستوران

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

من ٣ روز ديگه ميشم ٩ هفته من خيلي درد شديد معده دارم تهم زياد ندارم مقدارش خيلي كمه اب بخورم تهوع بيشتر ميشه بالا ميارم به چايي ويار دارم اشتهام بيشتر شده نسبت به قبل فك كنم وزنم بالا بره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اولاش سرماخوردگی گرفتم دور ازجون شما از همه چی متنفر بودم‌.برگه زردآلو خیس میکردم هر بار یه خورده ازش میخوردم اشتهام باز میشد میتونستم مقداری غذا بخورم و البت بیشتر مامانم واسم میفرستاد اونم بهتر بود برام تا خودم بپزم

اگه کسی داری برات درست کنه بگو زحمتشو بکشن 

منم تا اخر 4ماهگی همینجوری بودم از غذاهای خودم متنفر بودم قرص دمیترون بخور. زنجفیل خوبه. ولی طبیعیه ...

نمی‌دونم اصلا دوست ندارم غذا بخورم و بوی یچی بهم میخوره حالم بد میشه

ساندویج بخور با این گه میگن ضرر داره ولی دکتر من بهم گفت هر چی دوس داری بخور به ضرر وزیان نگاه نکن و ...

خدا حفظش کنه 

اما اصلا هیچی دوست ندارم از همه چی بیزار شدم 

منم اولاش سرماخوردگی گرفتم دور ازجون شما از همه چی متنفر بودم‌.برگه زردآلو خیس میکردم هر بار یه خورد ...

اصلا اشتها ندارم و وقتی کسی جلوم غذا میخوره حالم بد میشه و خودمم نمیتونم چیزی بخورم بجز لواشک