هفته هشتم بارداریم هست از هفته ۵ بارداریم تا الان هیچی نمیتونم بخورم فقط دوغ و یکم برنج خالی حدود ۳ قاشق از لبنیات و گوشت و مرغ و مخصوصا تخم مرغ بیزارم و نگاهشون میکنم تهوع میگیرم چ برسه بخوام بخورم احساس میکنم بدنم ضعف داره نمیتونم هرچیزی رو بخورم ب نظرتون چیکار کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ٣ روز ديگه ميشم ٩ هفته من خيلي درد شديد معده دارم تهم زياد ندارم مقدارش خيلي كمه اب بخورم تهوع بيشتر ميشه بالا ميارم به چايي ويار دارم اشتهام بيشتر شده نسبت به قبل فك كنم وزنم بالا بره
ساندویج بخور با این گه میگن ضرر داره ولی دکتر من بهم گفت هر چی دوس داری بخور به ضرر وزیان نگاه نکن وهر چی دوس داشتم خوردم عوضش ویتامین هم زیاد خوردم بچه ی ۴ کیلویی به دنیا اوردم
منم اولاش سرماخوردگی گرفتم دور ازجون شما از همه چی متنفر بودم.برگه زردآلو خیس میکردم هر بار یه خورده ازش میخوردم اشتهام باز میشد میتونستم مقداری غذا بخورم و البت بیشتر مامانم واسم میفرستاد اونم بهتر بود برام تا خودم بپزم