2777
2789
عنوان

رژیم شوک واستپ وزنی

222 بازدید | 32 پست

سلام خانما من کلا استپ شدم واگه کمی بیشتر بخورم زود اضافه میکنم ودائم الرژیمم و میگن رژیم شوک برای استپ وزنی خوبه حالا سوالم اینه ایا رژیم شوک بگیری ولاغر بشی بعدش که به رژیم معمولی لاغری برگردی اضافه نمیکنی آیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنت توقحطی رفته چون خیلی کم خوردی تا ی ذره بخوری چاق میشی منم اینطور بودم رفتم دکتر تغذیه شرایطمو گ ...

ای بابا نمیدونم چکار کنم الان یکماه وخورده ای که حذف قند مصنوعی کردم ولی دربغ از کاهش وتازه یک کیلو هم اضافه کردم چون چند قاشق پلو بیشتر خوردم چند وعده

من استپ وزنی شده بودم

رژیم فستینگ گرفتم اوکی شد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من یک ساله فستینگم وشده عا دتم از نه شب تا ظهر

اوه

نه من رژیم عادی خودمو دارم

بعد هفته اخر ماه فستینگ میگیرم خیلی خوبه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

از ساعت چند تا چند فست میگیری شما

متغیره هر ماه

ولی تلاشم اینه

پنج بعد از ظهر تا ده صبح باشه

یکبار ۲۰.۴ گرفتم ساعت ده تا دو میخوردم بقیش هیچی

متغیره هر ماهولی تلاشم اینهپنج بعد از ظهر تا ده صبح باشهیکبار ۲۰.۴ گرفتم ساعت ده تا دو میخوردم بقیش ...

پنج بعدازظهرت زوده بدای همون خوبه من شاید چون دیر شروع میکنم نتیجه نداده برام