2777
2789
عنوان

سریال هانیکو رو کی دیده

392 بازدید | 35 پست

سلام کسی دیده این سریال و ؟؟چرا اینقدر اینا همه با هم اینقدر خوبن؟نمیدونم بس زیادی خوبن اعصابم خرد شد. گفتم آخه مگه میشه اینا در همه حال اینقدر خوب باشن. کاش که زندگی همه مثل فیلم ها خوب بود. خیلی به رفتارهایشان دقت کردم با اینکه فیلم قدیمی هست ولی عین مشاوره هست برای آدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگشونه بعد اونا برای دو نسل قبل ژاپنی

مثل نسل‌های قبل ما

الان شاید اون مدلم نباشن

من یه فیلم ژاپنی دیدم زنه هر دفعه با یه مرد بود از هر کدوم صاحب بچه شده بود از اون زنای هر جایی بعدا هم ولشون کرد این بچه ها تنها و آواره

حتی یکی از بچه ها مرد بقیه بچه ها گذاشتنش تو چمدون و خاکش کردن 

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

ی تعریفی شنیدم همونی ک سختی میکشه من نبودم و  بعد با یک پولداری آشنا میشه و یاکوزا  ی همچین چیزایی ازش شنیدم ولی انگار اوایل دهه ۶۰ نشون میداده ک من دقیقا یکسال مونده ب سال ۷۰ ب دنیال اومدم

.

همین کسی ک نقش هانیک رو داره تو واقعیت میگن به همسرش خیانت کرده

من به واقعیتش کار ندارم. تو فیلم خیلی خوبن.‌همش احترام‌همو دارن.فیلم برای ۴۰ سال پیشه که ساختن. ولی نسبت به اون زمان واقعا قشنگه.‌ایران فیلم و با سانسور پخش میکنه ولی در هر حال فیلم قشنگی شده