2777
2789
عنوان

جریان خانواده شوهره

931 بازدید | 41 پست

بچه ها دیشب پدر و مادر شوهرم زنگ زدن گفتن بعد از شام میایم خونتون و از طرفی پدرشوهرم سرما خورده و شوهرم محترمانه گفت که به خاطر خودم نمیگما ولی نگران دخترمونم که مریض بشه و غیر مستقیم گفت که نیان و مادرشوهرش خیلی ناراحت شد ، حالا جمعه ما می‌خوایم بریم خونشون و صد در صد مادرشوهرم میخواد بی محلی کنه ، به نظرتون من چه جوری رفتار کنم ؟بارها شده رفتم خونشون و بهم بی محلی کرده و دلم پره ازش ، از یه طرف میگم همون لحظه شوهرمو بکشم کنار و بگم رفتار مادرتو ببین و شر به پا کنم یا اینکه منم بی محلی کنم؟ بچه ها من از این نظر خیلی دلم پره و اصلا نمی‌خوام منفعل باشم و میخوام اعتراضمو نشون بدم ، حالا لطفا بهم راهکار بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سخت میگیری زندگیو براخودت.تو‌دلت نگه ندارید همیشه حرفتو بزن.ببین خیلی‌خوب شد گفتید نیان بچه مریض شه که فلانی مثلا ناراحت نشه.ناراحت بشه فدا سرت بچه مهم تره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بزار شوهرت خودش رفتار خانوادشو ببینه

شوهرم میبینه ولی مثل اکثر مردا میگه تو اشتباه میکنی ولی میگم ایندفعه تا تنور داغه بچسبونم و همون لحظه به شوهرم بگم رفتار خانوادتو ببین تا نتونه انکار کنه ، از طرفی هم میگم به شوهرم نگم و خودم جواب دندان شکن بدم

وقتی اونا رو گفتید نیان چه دلیلی داره سریع خودتون برید اونجا؟باز مث دوران کرونا شده الان رعایت کنید الان برید طرف میگه قصدش این بود من نرم خونش خودش بیاد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چرا سخت میگیری زندگیو براخودت.تو‌دلت نگه ندارید همیشه حرفتو بزن.ببین خیلی‌خوب شد گفتید نیان بچه مریض ...

اره بابا ناراحت شدنشون اصلا برام مهم نیست و مهم دخترمه ولی از اینکه به مهمونی که من باشم بار ها بی محلی کرده ، واقعا اعصابم خورده  و بارها هم شوهرم انکار کرده ، اصلا دلم پره و دوست دارم بشینونمش سرجاش

اره بابا ناراحت شدنشون اصلا برام مهم نیست و مهم دخترمه ولی از اینکه به مهمونی که من باشم بار ها بی م ...

جمعه نرو دعوتشون کن بیان

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂