2777
2789
عنوان

واسه بچم لباس گرفتم قشنگن

173 بازدید | 14 پست

حامله نیستم هنوز ازدواج نکردم فعلا نامزدم اما ازبس خودم بچگی خوبی نداشتم همش میترسم بچم کمو کسری داشته باشه از الان تصمیم گرفتم براش وسیله های مورد نیازشو بگیرم 

واای😂😐مبارکهه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

من این کارو کنم منو مسخرع میکنن😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه🥺🫠

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
من این کارو کنم منو مسخرع میکنن😞

من وقتی ۱۵سالم بود برا بچم لباس خریدم😐😐😐هنوزم دارمش

مسخرمم کردن😂😂🤦‍♀️ولی تا الان یه چمدون متوسط لباس دارم براشون

هنوز عقدم🤦‍♀️♥️😂

💍♥️

من وقتی ۱۵سالم بود برا بچم لباس خریدم😐😐😐هنوزم دارمشمسخرمم کردن😂😂🤦‍♀️ولی تا الان یه چمدون متوسط ...

مبارکش باشه عزیزم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
به حرف دلت گوش بده نه بقیع

هنوز جهازم مونده لباس بچه چیع🫥

منم جهازم مونده😑😂

🥲برا نی نی میخری ک 

اره ذوقشو دارم

انشاءالله نی نی سالمو صالحی خدا بهت بده اینارو استفاده کنی براش🥰