2777
2789

دختر من ۷ماهس ۴ ۵ روزی میشه که خیلی بی حاله بالا میاره اسهال میره همش خابش میاد..شبا یهو از خاب بیدار میشه گریه میکنه..خوب شیر نمیخوره..۳بار بردیم دکتر همش میگن ویروسه دارو میدن ولی تاثیر زیادی نداشته

ممکنه بخاطر دندون درآوردن باشه.. خیلی ناراحتم 

بچم خیلی لاغر شده

👶🤍

آب از دهنش می‌چکید به حدی که تا جایی که راه داشت پیش بند میبستم ‌. دیگه از پیش بند خسته شده بود. مادرشوهرم اومده بود خونمون یه دستمال کاغذی تو دستش بود مدام دهنشو پاک میکرد. یادش بخیر .

من ۵ ماهشه لثه هاش میخوارن بزاق دهنش زیادا میریزه میوه سرد میزارم دهنش داغ میاد بیرون😂😐

همچی میخواد بزار دهنش تا بخوارونه لثه هاشو 

سرشم همیشه داغه عرق میکنه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینه این علائم که من گفتم نداره

چرا اتفاقن منم اسهال داره 

بالا هم میاره بچه ام 

دیگه کم کم خودتو آماده کن اخراشه اذیت میشی ولی دیگه در میان راحتی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
چرا اتفاقن منم اسهال داره بالا هم میاره بچه ام دیگه کم کم خودتو آماده کن اخراشه اذیت میشی ولی دیگه د ...

نمیدونید چند روز طول میکشه که این علائما تموم شن بچم خیلی لاغر شده خیلی غصه میخورم

👶🤍

مدام میخواست همه چیزو گاز بزنه 

آب دهنش میریخت

چند روز آخر دیگه اسهال میشد ولی نه شدید پی پی ش سبز میشد پاش میسوخت

بیخواب و بد خواب میشد رفلاکسش تشدید میشد مدام شیر برمیگردوند 

شبا با جیغ بیدار میشد درست شیر نمیخورد 

از دوماهگی تا یکسال و دوسه ماهگی مدام این علائمو داشت